Haos u "Zvezdama Granda" Marija isprozivala Anu: "Bekuta je podmukli folirant, sveti mi se preko kandidata"!

Autor: Milica Veljković

Zabava

22.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović brutalno je isprozivala stariju koleginicu Anu Bekutu u toku muzičke emisije "Zvezde Granda", a sve zbog toga što Bekuta nemarno minira njene kandidate.

Foto: printscreen/TVPRVA/instagram.com/serifovic
Marija i Ana

Naime, njih dve, po svemu sudeći, imaju privatno neraščišćene račune, zbog koji se ne podnose, pa posledično zbog njihovog odnosa u žiriju stradaju kandidati. Ovog puta kola su se slomila na mladim takmičarkama Sanjom Kostić, koja je u timu Marije Šerifović, i Dijanom Čobić, koju je mentorisala Jelena Karleuša.

- Sanja, prva pesma nije takmičarska i nije mi se dopala tvoja boja glasa, bolja je bila druga. Dijana, imaš 16 godina i tek treba da učiš i treba ti malo vremena. Jako pevanje moraš svesti na neku razumnu meru jer si opteretila moje uši - rekla je Ana. Međutim, Jelena i Marija složile su se da ovo pevanje jeste bilo dobro i da zaslužuje prolaz, a onda je Karleuša, kao drveni advokat, iznela prećutni stav Šerifovićeve:

- Sanja, možda nisi pevala za pet, ali sigurno nisi pevala za tri i ti zaslužuješ direktan prolaz.

Ono što se nadvilo nad studijom bila je crna sumnja dve grand-drugarice da Bekuta namerno minira Marijine kandidate, ali ne zbog toga što su loši pevači, već zato što se ona ranije privatno zamerila Mariji. Usledila je kulminacija mržnje i sve je onda postalo jasnije.

Ana: Sram te bilo, Marija. Sita sam više tebe i tvojih komentara

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

- Zašto me prozivaš u komentaru, Marija? Sita sam više tebe i tvojih komentara, a bogami i Jeleninih - odbrusila je Ana, kojoj je već bilo svega preko glave.

- Znaš šta je glavna fora, Ana, što se ti jedina foliraš! Mi se ovde šalimo i zabavljamo, a ti sve što se kaže shvataš lično, pa se u sledećem paru svetiš i radiš mimo svih pravila, jedina. To je baš podmuklo - zaključila je Marija.

- Sram te bilo, Marija, ne ide tako da pričaš sa mnom - uzviknula je Ana, pa napustila studio kako bi se smirila nakon čega se i vratila.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Bosanac: Bekuta unazađuje kandidate!

Đorđe David i Dragan Stojković stali su na stranu Jelene i Marije, pa zavapili da su takmičarke oštećene Bekutinim stavom. Bosanac je duhovito prokomentarisao da je u cvetu starosti i da je na strani dece, pa im je dao svoj glas.

- Bekuta unazađuje kandidate, bira im neke čudne pesme sa kojima se ja nikako ne slažem - dobacio je kompozitor pravo u metu.

Foto: printscreen/TVPRVA

Karleuša: Sve što kaže Bekuta zgužvaj i baci u kantu!

Poznato je da su Šerifovićeva i Jelena odličan tandem u ocenjivanju takmičara u "Grandu", a kao i skoro svaki put do sada, složile su se u tome da Anin glas i komentar upućen Sanji apsolutno ništa ne vredi u ukupnom utisku ove kandidatkinje.

- Ja sve pamtim. Svaki glas pamtim koji su dali raznim kandidatima. Ovo što ti je Ana rekla za prvu pesmu slobodno zgužvaj i baci u kantu! Mislim da je prva pesma bila fenomenalna - poentirala je Jelena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading