Slavica Ćukteraš pobegla sa ćerkom: Pevačica otvorila sve karte, pa priznala zašto bivši muž nije video dete nedeljama!

Autor:

Zabava

21.06.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš je okončala svoj brak sa fudbalerom Vladom Avramovim, a kao plod njihove ljubavi rodila se ćerkica Viktorija sa kojom je Slavica provela celo vanredno stanje.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Slavica Ćukteraš

Sada je pevačica odlučila da progovori o braku sa suprugom i otkrila da li je Avramov uspeo da vidi naslednicu tokom vanrednog stanja.

- Nas dvoje smo u fantastičnim odnosima. Ipak, on je upao u karantin u trajanju od 28 dana, tako da dete svakako nije moglo da ga vidi. Dok je trajao karantin nema ko gde nije pobegao iz svog grada. Ja sam se sa ćerkicom sklonila u Šabac jer mi je tamo majka, baka i prijatelji. Upravo zbog svih njih mi je najlakše bilo da sa detetom budem tamo - rekla je pevačica u emisiji "DeToxic".

– Dok je trajao karantin nema ko gde nije pobegao iz svog grada. Ja sam se sa ćerkicom sklonila u Šabac jer mi je tamo majka, baka i prijatelji. Upravo zbog svih njih mi je najlakše bilo da sa detetom budem tamo – dodala je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading