Milica pre četiri dana bila sa Mirkom Vasiljević u emisiji: Glumici potvrđeno da ima koronu, a evo da li se pevačica plaši!

Autor:

Zabava

20.06.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos!

RepublikaFoto: youtube.com/TOXIC TELEVISION
Milica Pavlović

Glumica Mirka Vasiljević pre tri dana gostovala je u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, nakon čega je ustanovljeno da ima koronavirus, a sada se i pevačica Milica Pavlović oglasila povodom toga:

- Od samog početka čitave situacije se ponašam veoma odgovorno i vodim računa, kako o sebi, tako i o ljudima oko sebe. Ista situacija je bila i prilikom gostovanja u emisiji “AmiG show”, gde sam držala propisano rastojanje od ostalih gostiju, kao sto to radim i na ulici, saradnicima... Ponašam se prisno samo sa svojim najblizim prijateljima, gde znam da sam u bezbednoj zoni... Nisam se testirala jer nemam apsolutno nikakve simptome, odlicno se osecam i trenutno je sve u najboljem redu! Svesna sam kompletne situacije i budite sigurni da je sve pod kontrolom kada sam ja u pitanju - rekla je Milica za Alo.rs

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mirka Vasiljević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading