Plastični hirurg iz Turske operiše srpske starlete za džabe: Pogledajte listu svih devojaka na kojima je radio!

Autor: Alo

Zabava

19.06.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednog od najpoznatijih plastičnih hirurga klijentkinje su navodno, između ostalih, Ana Korać i Stanija Dobrojević, koje su turskom hirurgu umesto novca za uslugu platile reklamom na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać

- On je jedan od najboljih plastičnih hirurga u Evropi, a među njegovim pacijentima nalaze se naše pevačice, glumice, starlete. Omiljena među njima, kako on voli da kaže, jeste Ana Korać. Nije tajna da je na njoj izvršio najveći broj korekcija, od nosa, preko kapaka, očiju, jagodica, usana - ispričao je izvor.

- Ana mu je platila samo prvu intervenciju, a tom prilikom mu je rekla da je ona čuveni top-model, te da je poznata širom sveta, kao i da ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Tada se doktoru učinilo da je bolje da s njom sklopi neku vrstu poslovnog dogovora i da ubuduće sarađuju na kompenzaciju, a to znači da Ana njemu ne plaća intervencije, a zauzvrat ga reklamira na svom Instagramu - ispričao je izvor.

Aninim putem nedavno je krenula i starleta Stanija Dobrojević koja je kod istog plastičara iskosila oči i napunila jagodice, takođe na kompenz.

- Stanija je poznata po tome da uzima novac od objava na Instagramu i da sve što može na taj način sebi da obezbedi a da ne plati, dobrodošlo je. Videvši da je Koraćeva na licu operisala isto što je i sama želela, obratila se doktoru sa identičnim zahtevom. Rekla mu je da želi kose oči, pune jagodice i botoks na čelu, kako bi zategla lice jer ima 35 godina - ispričao je izvor, a upućen u ovu priču.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Stanija Doborojević, sad i pre intervencija

Turski hirurg nedavno je objavio Stanijinu fotogarafiju na svom Instagram profilu, te objasnio šta je sve na njenom licu korigovao.

- Mačkaste oči i zatezanje lica - stoji u objavi.

PAPRENE CENE

- Podmlađivanje i zatezanje lica kreće se od 3.000 do 3.500 evra, intervencija traje oko sat vremena, a oporavak oko dve nedelje.

- Mačkaste oči - intervencija koja traje oko 40 minuta, a oporavak oko deset dana. Cena ove hirurške intervencije je oko 2.500 evra.

- Botoks jedne regije (samo čelo) staje oko 200-300 evra, a efekat je vidljiv nakon 2-3 dana

- Operacija nosa (bebi nos) traje oko sat vremena, oporavak od nedelju do dve, a cena 3.500-4.000 evra

- Jagodice (punjene hijaluronskim filerima) koštaju u zavisnosti od količine ubrizganog hijalurona, a mogu koštati od 1.000 do 3.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Onaj koji vesla siso nije

19.06.2020 18:40

Plaćaju one u naturi.