Šok ispovest Dragane Katić o počecima na Grand televiziji: Saša Popović me je skidao na razgovoru za posao!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

19.06.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić važi za jednu od najuspešnijih TV voditeljki, a svoje prvo radno iskustvo stekla je na RTV Beograd, gde je sticajem okolnosti dobila priliku da novim angažmanom upozna Lepu Brenu, ali i vlasnika "Grand produkcije" Sašu Popovića, koji joj je, bez pardona, kako sama Dragana kaže, tražio da se skine na prvom razgovoru!

RepublikaFoto: Promo foto
Dragana Katić

- Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja - započinje priču o svojim počecima na "Grandu" Katićeva i otkriva šokantan detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

- Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući. Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: "Ajde da se skineš", i ja se skinem, a on vikne: "Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!" I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje - otkrila je Dragana u intervjuu za Skandal ekskluziv, te dodala da je bilo veoma teško doći do čelnika Grand televizije i na meti predrasuda zbog kilaže koju je dobila tokom trudnoće, u kojoj je dobila blizance. Još jedan u nizu neobičnih zahteva tokom njene 29 godina duge karijere odvio se i na RTV Beograd, na kojoj je imala prvi kontakt s kamerom.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

- Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! I ja u šoku! Kao, šta su nausnice! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: "Pa, kao te dlačice". I onda me je kostimografkinja vodila kod svoje kozmetičarke - priznala je voditeljka emisije "Nikad nije kasno". Kako sama ističe, veoma je vredna, a za 29 godina rada iskoristila je samo trudničko bolovanje.

Kostimografkinja mi je tražila da skinem nausnice da bi me slikali u punom kadru, a ja nisam znala šta je to

- Išla sam iz projekta u projekat, nikad nisam imala problema. Bila sam tražena, uvek sam bila surovi profesionalac i zato su hteli baš mene da angažuju. Mene su roditelji naučili da nikada ne pljujem u bunar s kog vodu pijem - kaže Dragana.

Foto: youtube.com/Lepa Brena

Nije bilo lako doći do Brene

Pre nego što se Dragana Katić upustila u estradne vode, regionalnu folk zvezdu Lepu Brenu je poznavala samo površno, ali je imala želju da konstantno nepreduje, te je iznela detalj iz njihovog poznanstva pri samim počecima:

- Dok sam bila na RTV Beograd, nikada nisam imala priliku da sarađujem sa Brenom i Sašom Popovićem. Samo smo se znali privatno, ali baš površno. Doći do Brene i do Zdravka Čolića da ti dođu u emisiju nije bilo lako, a nije ni danas. Tek kasnije, kad sam bila afirmisani voditelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading