Bile su u odličnim odnosima: Posle Kebe i Olje i Nataša otpratila Severinu sa Instagrama!

Autor:

Zabava

18.06.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Kojić izgubila je još jednog bitnog pratioca na Instagramu. Nju je sa ove društvene mreže otpratila zaova Nataša Kojić Taša, sestra njenog supruga Igora Kojića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

Nakon skandala i rasprave sa mužem na ovoj mreži, Severinu su najpre otpratili svekar i svekrva Dragan Kojić Keba i Olja Kojić. Sada ju je sa liste prijatelja skinula i Nataša, sa kojom je pevačica bila u odličnim odnosima.

Iako se ne zna iz kog tačno razloga je Taša uradila ovo, mnogi pretpostavljaju da je ona stala na stranu roditelja i iz poštovanja prema njima je otpratila.

Ipak, Severinina zaova nije obrisala zajedničke slike sa njom koje su nastale u u Njujorku, kada su je posetili brat i snaja.

Podsetimo, Igor je nedavno objavio montiranu fotografiju na kojoj se nalaze on, Seve i njen bivši partner Milan Popović uz komentar:

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, a Severina je odgovorila:

- Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je Severina, nakon čega su se ona i Igor otpratili sa Instagrama, a isto su uradili i Keba i Olja.

Foto: instagram.com/printscreen

Ipak, Igor je opet zapratio Seve i objavio zajedničku sliku na kojoj se ljube.

- Ljubav koja se ne meri lajkovima i followima. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je tada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading