Bahanalije na Tajlandu i Baliju: Ovako se Veljkova svastika provodila sa bivšim dečkom!

Autor: kurir.rs

Zabava

16.06.2020

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Rodić, koja je sada u vezi s Mirkom Šijanom, živela je ko bubreg u loju s bivšim dečkom Dejanom Savićem, koji ju je ostavio kada je saznao da ga je prevarila sa Kostadinom Terzićem, sinom prvog čoveka Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Bojana i Mirko Šijan

Beogradski biznismen koji poslednjih godina živi i radi u inostranstvu činio je sve za svastiku Veljka Ražnatovića, pa je na nju potrošio i 10.000 evra na putovanja po egzotičnim destinacijama. Rodićeva je s njim uživala na Baliju i u Tajlandu u hotelima sa pet zvezdica. Savić nije žalio novac za restorane, rafting, obilazak ostrva, planinarenje po rezervatu Ubud i uživanje u pirinčanim poljima, a samo su ga avionske karte koštale 2.500 evra. Oboje su se fotografisali, a zabeležene trenutke stavljali na Instagram.

Doduše, nakon što su raskinuli, Bojana je pobrisala sve njihove zajedničke slike.

Nikome od njihovih prijatelja nije bilo jasno zašto je Bojana prevarila Savića, koji joj je ispunjavao sve želje. Terzić je s njom želeo samo tajnu kombinaciju, dok ju je Savić upoznavao sa svim prijateljima i vodio gde god je poželela. I kada su se vratili s putovanja u Srbiju, nastavili su da se provode po Beogradu, a on je plaćao izlaske i kupovao joj poklone. Podsetimo, Bojana i Dejan su se upoznali 2017. u Tajlandu.

Zabavljali su se oko tri meseca, zapravo, dok Dejan nije saznao da ga je Bojana varala s Terzićem juniorom. Njih dvoje su se viđali i pre nego što je s Dejanom uplovila u vezu, ali i tokom njihovog zabavljanja. Dejan, povodom Bojane nije želeo da daje izjave. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading