NOVO ŽARIŠTE! U "Grandu" vlada panika zbog voditelja: Žika zarazio Brenu i Sašu?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Producent i voditelj emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić pozitivan je na koronavirus, a na poslednjoj u nizu emisija koje su se emitovale na TV Prva imao je kontakt sa brojnim javnim ličnostima.

RepublikaFoto: youtube.com/Nikad nije kasno
Žika Jakšić

Naime, Žika se na snimanju pojavio sa vlasnikom "Grand produkcije" Sašom Popovićem, koji je tog dana snimao emisiju "Nedeljno popodne".

Bio je u kontaktu i sa pevačicom Gocom Tržan, koja je bila specijalni gost njegove emisije, ali i voditeljkom istoimenog projekta Draganom Katić, sa kojom je čak i plesao na podijumu, što ih čini direktno izloženim riziku od obolevanja.

Naime, Žika je pre nekoliko dana izjavio za medije da nije zaražen koronom jer su nakon testiranja rezultati analize krvi bili negativni, ali Žika se potom podvrgao čak dva puta PCR testu, kojim je utvrđeno da ima koronu. Kako saznajemo, na "Grandu" je nastala ozbiljna panika nakon saznanja da je Žika pozitivan, a većina direktno izloženih zaraženom voditelju podvrgli su se odmah testiranju.

RepublikaFoto: Republika.rs
Žika i Saša

- Kako je bio u istoj prostoriji, ali i u direktnom kontaktu sa kolegama iz estradnog sveta, odlučio je da se distancira do daljeg od bliskih kontakata - navodi izvor blizak Jakšiću.

Pre nego što je otputovala sa suprugom Bobom Živojinovićem u Monte Karlo i Maroko i pevačica Lepa Brena je izašla na kafu sa Žikom, što i nju dovodi u potencijalnu opasnost.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Lepa Brena

- Žika i Brena se nisu videli dugo, prvo ih je sprečavala korona, a onda i njihove obaveze. Stefan je odlučio da se uključi u porodični biznis i nisu imali kada da sednu i popiju piće kako dolikuje jer su rešavali neke porodične stvari. Međutim, pre nego što je otputovala, videli su se na sat vremena na Bežaniji. Nadamo se da nije i ona zaražena - rekao je za naš list izvor i istakao da su i Žikine kolege koje su mu bile u blizini u poslednjih desetak dana, ali i na snimanju poslednje emisije "Nikad nije kasno", počele da se testiraju:

- Na kraju krajeva, i sam Saša Popović se izgrlio i izljubio sa njim, njih dvojica su bliski kao braća, a iako su bili odvojeni u kabinama od pleksiglasa, Goca Tržan i predsednik žirija Saša Milošević Mare su bili u kontaktu sa Žikom. Niko od njih ne oseća nikakve tegobe, ali im nije svejedno. Saša je u emisiji uživo saopštio da Žika ima koronu i Dajana je pobesnela jer je to ipak privatna stvar koju treba Žika da saopšti prvi - zaključio je izvor.

Kada je čula šta je sve vlasnik "Granda" izneo o njenom bivšem mužu, voditeljka mu je javno poručila da je bezobrazan i da krši tuđu privatnost.

Dragana Katić: Nije pokazivao naznake da mu je loše
- Mogu da pretpostavim zbog čega ste kontaktirali sa mnom. Poslednji put sam bila u direktnom kontaktu sa njim na snimanju emisije koja se emitovala u nedelju uveče. Nije pokazivao nikakve naznake da mu je loše, on se, koliko znam, oseća dobro. Funkcionisao je najnormalnije u studiju. Nisam u strahu, šta bude, biće, a iz predostrožnosti, ali i bezbednosti svoje dece, sam se testirala. Nemam nikakve simptome - izjavila je za naš list Dragana Katić, voditeljka emisije "Nikad nije kasno".

- Ja sam zgranuta Sašinim ponašanjem. Kako može, umesto Žike, da objavljuje njegove rezultate, a da to nije učinio neko ko je testiran i to na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. U ovom slučaju bi moj bivši muž trebalo da javno izađe i kaže šta ima. Nas dvoje se nismo videli od Cecine proslave, a ni naš sin - rekla je Paunovićka.

Goca i Raša se testirali

Goca Tržan je, nakon saznanja da je Žika zaražen, odlučila da se iz preventivnih razloga testiraju ona i njen suprug Raša Novaković kako ne bi bili potencijalni prenosioci ukoliko su zaraženi.

- Goca nije uspaničena, ali smatra da je sa njene strane odgovorno da se testira, a samim tim i njen muž, jer sa njom ima najbliži kontakt, pa je to juče i učinila. Ne veruje da ima koronu, ali čeka rezultate - rekao je izvor blizak pop zvezdi.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Žikom, Sašom i Brenom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Saša strahuje za porodicu

Iako spada u rizičnu grupu zbog godina, Saša se ne plaši za sebe, već za svoje najbliže. Zbog toga je odlučio da se cela porodica testira na koronu, a njegova supruga Suzana ga je u tome podržala.

- Popović je zaista preduzeo sve mere opreza pre nego što se vratio snimanjima i maksimalno se trudio da zaštiti sve u studiju, ali ti ljudi se kreću i u spoljnom svetu i logično je da opasnost postoji. Nije mu svejedno, plaši se za svoju porodicu, tako da će se svi testirati - rekao je izvor

Nakon Žike testirao se i njegov sin, te je otkrio rezultate lekarskog ispitivanja:

Žika Jakšić: Celo moje društvo mora da se testira

Žika je za Srpki telegraf priznao da jedva čeka da mu prođe izolacija i da se opet vrati svakodnevnin aktivnostima.

- Nemam nekih tipičnih simptoma. Sedim kod kuće, čekam da prođe desetak dana, pa da se ponovo testiram. Stručnjaci kažu da je virus oslabio. Ko bi ga znao. Evo, moj stariji sin je poslednje tri nedelje non-stop sa mamom i njegov test je negativan. Takođe se testiralo još par osoba sa kojima sam bio često u društvu ovih dana i svi su negativni. Aleksandra Prijović, njen menadžer Blaško i još par drugara, ali svakako treba biti oprezan. Sve u svemu, ja sam super i nadam se da niko sa kime sam bio u kontaktu neće imati problema.

- Interesantno je to što se sa mnom testirao i moj stariji sin, koji je sa mnom svaki dan, a on je negativan. Znači, virus je oslabio i ne prenosi se to tako lako - izjavio je Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bravo Žiko

16.06.2020 08:35

Za sve što si zajedno sa ovom bagrom decenijama trovao naivni narod, sve ti je oprošteno. Pretpostavljam da ćeš na neku jahtu u samoizolaciju, jer sajam je za poštene ljude.