ROZGA NAKON RASKIDA: Čovek je u stanju da prepozna ljubav tek kada je iskusi!

Autor: J. V.

Zabava

19.10.2017

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav Jelena Rozge i Stjepana Hausera trajala je dve ipo godine, nakon čega su odlučili da svako krene svojim putem. Iako su planirali zajedničku budućnost, javnost je bila iznenađena što su Rozga i Hauser odjednom stavili tačku na svoju romansu.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 18, 2017 at 7:49am PDT

Pevačica je u početku izbegavala da govori o raskidu, ali je nakon određenog vremena priznala da ju je svaka greška koju je u životu napravila učinila zrelijom i iskusnijom osobom.

- Svaka greška, svaka pogrešna odluka, bila je životna škola iz koje sam učila. Pre sam bila tvrdogla, greške nisam priznavala, inatila se, ali to je bio proces učenja. Sve ono što danas jesam, postala sam zbog svojih pobeda i poraza. Danas greške priznajem, a uspehe ponosnije slavim. Pre sam bila ishitrenija odlučivala sam na prvu, slušajući srce. Danas sam nekako odraslija, slušam instinkte, osluškujem svoje srce, ali slušam i što mi razum govori, svaka odluka koju u tom trenutku donesemo, čini nam se najboljom, ali vreme nam pokaže jesmo li zaista bili u pravu - rekla je Jelena koja, uprkos svemu, i dalje veruje u ljubav.

 

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Oct 6, 2017 at 11:45am PDT

 

- Svaki dan je novi početak, svaki dan je nova prilika za život, za ljubav, za druženje s prijateljima, za obavljanje svega što vas veseli. Ja tako živim. Čovek je u stanju prepoznati ljubav tek kada je iskusi. Bez obzira na to kako je definišite, ljubav je jedina prava istina u istoriji ljudskoga roda. Ja sam žena u čijem će srcu ljubav uvek stanovati - objasnila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading