Voditeljka po prvi put iznosi detalje svoje borbe za život i poručuje: Znala sam da neću umreti, jer ne zaslužujem da umrem!

Autor:

Zabava

14.06.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević koja se iz dana u dan sve bolje i snažnije oseća gostujući kod Aleksandre Simić po prvi put je iznela neke detalje svoje borbe radi poruke ljudima da cene svoj život.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dea Đurđević

- Na mestu nesreće, dok sam bespomoćno ležala, samo sa razmišljala o tome koliko sam trebala više da grlim drage ljude i da im govorim koliko ih volim. Želela sam dodatno vreme da sve izgrlim i kažem im to lepo pa posle neka bude šta bude - kaže Dea u prvom intervjuu nakon nesreće u jednoj jednočasovnoj emisiji.

Iskreno dodaje da sada više voli i ceni život i apeluje na sve ljude da se raduju jer jedan sekund može promeniti sve.


- Pre jedne od ukupno 21 operacije koju sam imala doktor mi je saopštio da će možda ishod biti fatalan ali ja sam znala da neću umreti. Zašto bih ja umrla ?! Sa 27 godina ništa nikome loše nisam učinila , predamnom je još toliko planova i želja. Ma ja ne umirem ?! - iskreno govori Dea koja se sada lavovski bori i tako što održava tribine po Srbiji apelujući na ljude da paze u vožnji.

Ona sada redovno vodi jutarnji program, i lakše joj je kad radi. Druži se i normalno živi a ne podnosi kada oseti u ljudima sažaljenje prema njoj.

Intervju i emisija "Iskreno sa Aleksandrom Simić" emituje se u nedelju 14. juna na tv Studio b od 18h i u četvrtak 18. juna od 23h.
RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandra i Dea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading