Negativna na koronu, pa se opustila: Aleksandra Prijović se potpuno razgolitila na beogradskom nastupu!

Autor:

Zabava

11.06.2020

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović održala je sinoć pektakularan nastup na jednom prestoničkom splavu.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Aleksandra Prijović

Jedna od najpopularnijih "Zvezda Granda" juče je imala dramatičan dan.

Prepodne je prisustvovala sahrani majke svog kuma Ace Pejovića, da bi popodne stigla informacija da se troje ljudi zarazilo koronavirusom na proslavi povodom rođenja Željka Ražnatovića na kojoj je i ona prisustvovala, odnosno za sada je potvrđeno da su na virus pozitivni Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović i frizer Stevan Radivojević.

Tako je i Aleksandra morala da se testira, čim je stigla u Beograd, a nakon što je test pokazao da je negativan, mogla je da održi nastup u Beogradu.

Pevačica je prisutnim novinarima rekla da joj nije bilo svejedno, ali da sada ne oseća paniku, jer se odlično oseća i njen test je pokazao da je negativno.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Aleksandra Prijović

Tačnije, pevačica se testirala na antitela koronavirusa, a kako je na taj test negativan, nije bilo potrebe za daljim testiranjem. Pevačica se, kako je navela, čula sa Anastasijom Ražnatović, koja joj je prenela da se njena porodica za sada dobro oseća.

Rasterećena i uzbuđena što nastupa u srpskoj prestonici posle tri meseca pauze, Aleksandra je pokazala vitku liniju, ali i nejseksepilnije izdanje do sada.

Pevačica je nosila izazovnu haljinu sa dekolteom "na izvol'te", a prorez joj je mogućio da pokaže dugu i zgodnu nogu na kojoj bi joj pozavidela svaka koleginica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading