Stigli i rezultati Aleksandre Prijović sa testiranja na koronavirus!

Autor:

Zabava

10.06.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskim medijima odjeklnula je vest da je folk diva Ceca Ražnatović zaražena koronaviruom.

RepublikaFoto: e-stock
Aleksandra Prijović

Pored Cece, zaražen je njen sin Veljko Ražnatović, koji je nedavno postao otac, a njih dvoje su se, prema pisanju medijima zarazili tokom slavlja, povodom rođenja Željka Ražnatovića, Veljkovog sina, a Cecinog unuka.

Na ovoj proslavi bio je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su Mia Borisavljević, Alekandra Mladenović, Aleksandra Prijović i drugi.

Dok su Aleksandra Mladenović i Mia izjavile da tek idu na testiranje, supruga Filipa Živojinovića je dobila rezultate i poslala medijima zvaničnu izjavu povodom svog zdravstvenog stanja.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandra Prijović

- Testirala sam se, kao što sam i rekla i stigli su mi rezultati - negativna sam na koronu. Naravno da se ne bih kretala da nije tako. Zato, vidimo se večeras na mom nastupu da se dobro provedemo. Jedva cekam! - navodi se u pevačicinom saopštenju.

Podsetimo, Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, takođe se testirala na koronavirus i njen test je dvaput pokazao da je negativna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading