Bila sam u kontaktu sa zaraženim: Testirala se i Aleksandra Mladenović!

Autor: Blic.rs

Zabava

10.06.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frizer brojnih estradnih ličnosti, između ostalog i Cece koja je pozitivna na koronu, Stevan Radivojević saznao je da ima covid 19, te se obratio i posavetovao sve koji su bili sa njim u kontaktu da se testiraju.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Aleksandra Mladenović

Stevan se na Instagramu oglasio objavom:

- Ljudi, pozitivan sam na Covid 19. Zamolio bih sve koji su bili sa mnom u okruženju da se testiraju - napisao je Stevan. Tako je i bilo.

Među prvima koji su njegovo upozorenje ozbiljno shvatili je pevačica Mia Borisavljević, na čijem rođendanu je on u ponedeljak veče prisustvovao.

- Mi ćemo sutra popodne imati rezultate. Nisam uplašena s obzirom na to da se osećamo najnormalnije, frizer Stevan je pušten na kućno lečenje. Blagi su mu simptomi, ali potrebnoje uraditi test zbog društvene odgovornosti. Čim budem imala rezultat objavićemo javno - poručila je Mia Borisavljević.

RepublikaFoto: e-stock
Stevan Radivojević

Mlada zvezda Aleksandra Mladenović koja je sa frizerom bile u neposrednom kontaktu rešila je da se izoluje i odradi testiranje.

- Testirala sam se upravo. Sa Stevanom sam bila u neposrednom kontektu pre sedam dana. Nemam simptome, preventivno sam se testirala i nadam se da će sve biti OK - kaže Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading