I ona je pozitivna?! Molim vas imajte razumevanja! Jovana Joksimović u šoku zbog iznenadnog saznanja o koroni!

Autor: Alo

Zabava

10.06.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge zvanice sa proslave u domu Ražnatovića bile su u bliskom kontaktu sa Radivojevićem, te postoji mogućnost da zaraženih sa estrade ima još...

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Jovana Joksimović

Stevan Radivojević kog svi znaju kao frizera Anastasije i Svetlane Cece Ražnatović na svom Instagram nalogu napisao je da je pozitivan na koronavirus.

On je bio na proslavi povodom rođenja sina Bogdane i Veljka Ražnatovića, na kojoj su se našle i mnoge poznate ličnosti, pa je upozorio sve koji su bili u njegovom društvu da treba da se testiraju.

"Ljudi, pozitivan sam na COVID-19. Zamolio bih sve ljude koji su bili u mom okruženju da se testiraju", napisao je on na Instagramu.

Mnoge zvanice sa proslave u domu Ražnatovića bile su u bliskom kontaktu sa Radivojevićem, te postoji mogućnost da zaraženih sa estrade ima još. Sa poznatim frizerom konstantno je bila pevačica Marina Visković.

Stevan i Marina nedavno su prisustvovali još jednoj proslavi - rođendanu Mije Borisavljević, što je moglo dovesti do širenja virusa.

Marina, Mia Borisavljević i Aleksandra Prijović već su izjavile kako će se testirati na korona virus, a ovim povodom smo pozvali i Jovanu Joksimović koja je takođe prisustvovala proslavi Ražnatovića u pratnji svog supruga Željka. Na pitanje da li će se testirati na Covid-19, ona nam je kratko rekla: 

"Molim vas imajte razumevanja, ne želim da komentarišem tu situaciju."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading