Fudbaler se veselio sa najbližima: Duško sa majkom u Leskovcu

Autor:

Zabava

10.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić opustio se na jednom veselju u Leskovcu, gde je uz pesmu "Srpkinja je mene majka rodila" grlio majku Nikoletu i ljubio je u čelo dok su zagrljeni igrali.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Duško Tošić sa majkom

Fudbaler je dao sebi oduška i provodio se sa porodicom na jugu Srbije, a pevačica koja je zabavljala prisutne samo je za supruga Jelene Karleuše otpevala pesmu iz srca.

Tošić je podelio snimak na društvenim mrežama, na kojem je grlio najdražu ženu na svetu i ljubio je u čelo, sa opisom u vidu jedne reči i emotikonom srca, koji simboliše koliko je vezan za majku.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Duško Tošić

- Mama - napisao je Duško na Instagramu uz emotivan video.

Ispod šatora mogli su se videti i drugi gosti, ali samo Duško imao je privilegiju da bude tik ispred pevačice. Ipak, izostalo je prisustvo njegove supruge Jelene, koja iz javnosti nepoznatog razloga nije bila na veselju sa suprugom.

Foto: instagram.com/printscreen
Duško i majka Nikoleta

Podsetimo, Duško je rođen u Orlovatu nadomak Zrenjanina, a 2018. godine preminuo mu je otac Milorad, od kada se trudi da majci pruži svu podršku, brigu i ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading