Fitnes-instruktorka zaludela najplaćenijeg jutjubera: Baka Prase smuvao bivšu Vuka Moba!

Autor:

Zabava

09.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ozvaničio je vezu sa novom izabranicom fitnes-instruktorkom Ivanom Ignjatović, a fanovima je predstavio lepšu polovinu u novom spotu za pesmu "Macan" i tom prilikom privukao pažnju pratilaca.

Foto: instagram.com/printscreen
Ivana i Bogdan

- Baka i Ivana su ponovo počeli da se dopisuju tokom pandemije korone i rekla mi je da je odlepio za njom pošto je jako zgodna, a on voli obline na ženama. U početku je mislio da će mu Ivana biti samo prolazna varijanta, međutim, poklopile su im se energije i varnice pucaju kada su jedno blizu drugog. Ivana je super lik, ali joj ponekad smeta što se Baka malo lagodnije izražava u svojim klipovima kada govori o ribama sa Instagrama, to je njegov posao i sve je to šou-biznis, ali ponekad Baka pretera, pa se ona naljuti, ali se brzo pomire - otkriva za naš list Ivanina prijateljica.

Ivana je objavila fotke sa Bakom Prasetom na kojima je jutjuber grli dok nasmejano poziraju i time potvrdila spekulacije da su zajedno.

Baka i Ivana su ponovo počeli da se dopisuju tokom pandemije korone i rekla mi je da je odlepio za njom

- Šta je ovo meni trebalo u životu - napisala je ona u opisu objave nakon čega su usledili brojni komentari u kojima su pratioci čestitali zaljubljenom paru na romansi koju su započeli. 

Seksi instruktorka bila i sa golmanom Crvene zvezde

Rezervni golman Crvene zvezde Zoran Popović u decembru 2019. godine prvi put je predstavio javnosti Ivanu, bivšu devojku, na crveno-beloj večeri koja je tom prilikom zasenila ostale izabranice poznatih fudbalera. U ljubavi su bili i tokom novogodišnjih praznika, te su se, sudeći po video-snimcima koji su isplivali u javnost, ludo zabavljali dok je njihova bliskost trajala, te je Ignjatovićka u jednom momentu završila na stolu i pokazala izvajano telo. Vezu su okončali mirnim putem i nisu u kontaktu.

 Bila na korak do udaje za Vuka Moba

Zgodna fitnes-instruktorka bila je i na korak da se uda za popularnog repera Vuka Moba, o čemu svedoči i njihova zajednička fotografija na kojoj su pozirali sa Vukovom mamom Nenom Gojković, a da se nisu krili od javnosti, moglo se zaključiti i po razmenjivanju nežnosti i poljubaca koje su uslikali i objavili na Instagramu. I Vuk je pao na Ivanin šarm, a spletom okolnosti su raskinuli usled nemogućnosti da usklade obaveze i počeli su sve ređe da se viđaju, te se njihova ljubav ugasila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dera

09.06.2020 11:08

Sa Vuka Moba spala na svinju.

Odgovori 11 0
Đole

09.06.2020 14:59

To se kaže sa konja na magarca tj. svinju.

Zoran

10.06.2020 14:47

Baka Prase još jedna sponzorusa