Ovo je jedina istina! Petar Strugar prvi put javno progovorio o raskidu sa Milicom i otkrio detalje koji će vas ostaviti bez teksta!

Autor:

Zabava

08.06.2020

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar otkrio je da razdvojenost tokom vanrednog stanja nije bila uzrok raskida sa Milicom Todorović, kao i da su i dalje u kontaktu.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Petar Strugar

- Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandardniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme - otkrio je Strugar i tako stao na kraj glasinama da nekadašnji par nije u dobrim odnosima.

Glumac je nedavno proslavio 32. rođendan ali nije pravio veliku žurku vec je okupio nekolicinu prijatelja na svom salašu. On se takođe osvrnuo i na to što dosta vremena provodi sa koleginicom Hristinom Popović, koja je takođe bila na njegovoj mini proslavi.

- Za rođendan nisam planirao ništa posebno, jer nisam zeleo da organizujem veliku proslavu. Neoliko prijatelja me je posetilo u konjičkom klubu na salašu i tu smo se družili. Hristina mi je bila u gostima i to me baš obradovalo. Nas dvoje imamo prijateljski odnos još od filma u kojem smo se odmah razumeli. Neki ljudi se prepoznaju na klik i ta prijateljstva traju zauvek. Takvo je i naše. Mi smo kao rođaci, skoro kao članovi familije - objasnio je Petar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading