Andreju se zgadilo piće: Atijas tvrdi da se ovako izlečio od alkohola!

Autor: Svet

Zabava

08.06.2020

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo do sad niko nije znao!

RepublikaFoto: instagram.com/atijasandrej
Andrej Atijas

Anabela Atijas maloletne ćerke ostavila je na čuvanje bivšem suprugu Andreju Atijasu budući da je ona ušla u rijaliti Zadrugu, a neki su se zapitali da li je on kompetentan da vodi računa o njima!

Naime, oni koji su kritikovali pevačicu istakli su da je on početkom ove godine završio na kliničkom lečenju zbog alkoholizma, te da je sa njene strane namerno "ostaviti decu takvom čoveku".

Ipak, Anabela je uvek isticala da je Andrej sada "potpuno drugi čovek", a on je otkrio detalje lečenja koje mu je pomoglo da se zauvek reši poroka.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej i Anabela

- Bolničko lečenje traje mesec dana, a 11 meseci ideš na kontrole, primaš blokatore, piješ lekove. Zgadili su mi alkohol, to je i bila poenta - istakao je Atijas.

- Rade i hipnozu. Ja sam pio samo pivo, a probao sam nekad i rakiju. Zgadili su mi sve to. Lečenje je baš naporno, ali je delotvorno. Svamo dva odsto pacijenata se vrati porocima - dodao je Andrej. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading