Ovo niste znali! Ceca je u ovom stanu u Beogradu živela pre udaje, a evo šta joj je svakog dana stizalo na adresu!

Autor: Blic

Zabava

07.06.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pre više od dve decenije došla u Beograd iz Žitorađe kako bi započela život u prestonici, Svetlana Ceca Ražnatović je živela na Vračaru.

RepublikaFoto: youtube.com/Emisija Premijera
Ceca Ražnatović

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru. Kako se saznaje, stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela. 

Davne 1990. godine imala je prodatih 350.000 primeraka albuma "Pustite me da ga vidim", a godinu dana kasnije izlazi album "Babaroga" koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom.

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom brdu i tu je živela do udaje.

RepublikaFoto: Promo foto
Ceca Ražnatović

Mlađe generacije, koje žive u ovoj zgradi, ne sećaju se perioda kada se u nju doselila Ceca, ali su od starosedelaca čuli za tu priču. Mnogi su čak mislili da je to samo mit.

- Kada je snimila “Kukavicu” ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu - ispričala je jedna gospođa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading