(FOTO 18+) Prizor koji će vam dugo ostati urezan u glavi! Sevalo golo du*e u "Zvezdama Granda": Milioni gledalaca zanemeli!

Autor:

Zabava

07.06.2020

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Čobanov, koja se sinoć takmičila u "Zvezdama Granda", potrudila se da gledaoci dobro zapamte ovaj nastup.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Ova mlada pevačica, kojoj je mentorka Jelena Karleuša, na početku nastupa, na sceni se pojavila u dugačkoj crnoj haljini. Međutim, kada je izvodila pesmu "Kakvo telo Selma ima", ona je skinula deo sa te glamurozne haljine i ostala je u oskudnom kostimu u kojom je izgledala više nego provokativno.

Muškarci su sigurno najviše uživali u onim sekundama nastupa ove takmičarke kada je ona okrenula leđa ka žiriju i tom prilikom je pokazala svoju golu guzu. Zbog ovog prizora, jačem polu je sigurno zastao dah.

Treba pomenuti da ova takmičarka nije prošla direktno dalje nakon prvog dela emisije, ali jeste nakon baraža i sigurno se mnogi gledaoci nadaju da će Marina i u narednim krugovima imati slične performanse.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading