LUKAS I SONJA PONOVO ZAJEDNO!

Autor: I. Tubin - Z. S. Radulović

Zabava

19.10.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas i njegova supruga Sonja prvi put uslikani na istom mestu nakon kraha braka, a par je zajedno došao iz Beča u Beograd.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas i ćerka Viktorija

Aleksandar i Sonja Vuksanović mesecima nisu komunicirali nakon što je u medije isplivala informacija da je Sonja varala Lukasa sa košarkašem Markom Jarićem. Ipak, nakon višemesečnog medijskog prepucavanja, čak i zabrane prilaska koju je folker dobio nakon okršaja koji su imali u nekadašnjem zajedničkom stanu, očito su rešili da zakopaju ratnu sekiru zarad najboljeg interesa zajedničkog deteta.

Ovu informaciju Srpski telegraf saznao je pre deset dana, a nakon praćenja od nekoliko dana, naš paparaco uspeo je i da uslika Lukasa i Sonju sa ćerkicom Viktorijom na aerodromu "Nikola Tesla". Vuksanovići su bili zajedno na letu Beč - Beograd, a avion je sleteo tačno u 14.15. Petnaest minuta kasnije prva se na izlasku pojavila Sonja, koja je sama vukla svoj kofer i užurbano se kretala ka parkingu, a nekoliko sekundi kasnije, Aca je izašao sa ćerkicom Viktorijom. Kada je ugledao ekipu Srpskog telegrafa, folker je pokušao da izbegne razgovor i uputio se sa ćerkom ka suprotnom izlazu od onog na koji je otišla Sonja, a na pitanje novinara otkud on i Sonja zajedno i da li to znači da su se pomirili, Lukas je nevešto pokušao da izbegne odgovor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja Vuksanović

- Ma ne, ona je išla svojim avionom, a ja svojim sa ćerkom - rekao je Lukas, da bi potom objasnio u kakvom su sada odnosu on i Sonja.

- Nismo Sonja i ja ni u kakvoj ljubavi, već normalno komuniciramo zbog deteta - zaključio je folker, koji je potom uveo svoju mezimicu u automobil, vidno raspoložen. Pozdravio se sa prijateljima koje je sreo i ušao u automobil.

Dok je Lukas prividno otišao sa aerodroma, Sonja je i dalje bila na drugom izlazu sama sa prtljagom i razgovarala je telefonom. Kada je primetila našu ekipu, bezuspešno je pokušavala da se sakrije iza stuba. Zaustavila je prvi taksi i otišla.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sonja Vuksanović

Da li će folker i dizajnerka obnoviti vezu nakon svih afera i skandala, ostaje da vidimo, a kako saznajemo od izvora bliskog paru, oni se već izvesno vreme viđaju i normalno komuniciraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading