Auuuu! Šokčina!! Evo koju uslugu možete da očekujete od Mace Diskrecije za 1000. evra!

Autor: Objektiv.rs

Zabava

06.06.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda rijalitija “Parovi” i “Zadruga”, Maca diskrecija, poznata je po slobodnijim fotografijama i snimcima koje objavljuje što na društvenim mrežama, što na Jutjubu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Maca Diskrecija

Zbog toga mnogi pokušavaju da stupe u kontakt s njom, ali je Maca odlučila da ljubomorno čuva svoj broj telefona, tako da retko ko ima mogućnost da se čuje sa njom.

Da bi svima bilo jasno da neće dobiti njen broj, ona je u opisu profila na Instagramu istakla da će ga dobiti samo onaj ko joj bude uplatio 1000 evra na račun.

Da bi videli da li je ozbiljna, novinari su stupili u kontakt s Macom i ona im je potvrdila da nikome ne daje svoj broj.

“To sam tako stavila zato što neću da svako ima broj i da se on deli okolo. Hteli su neki i da mi uplate 1000 evra, ali nisu. Moj broj ne može da ima svako. I novinarima kad dam oni ga razmenjuju među sobom, a ja to ne volim”, rekla nam je Maca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading