Biznismeni, čuvajte se: Kija Kockar otvara restoran u Beogradu!

Autor: Kurir.rs

Zabava

06.06.2020

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želi da postane prava "biznis žena"!

RepublikaFoto: youtube.com/FM Play
Kija Kockar

Kristina Kija Kockar, do sada je bila rijaliti učesnica i pobednica, pevačica, kao i književnica, a kako prenose mediji, ona je sada odlučna i u nameri da postane ugostiteljka.

Kako se navodi ona već neko vreme ima idemu da otvori restora, a situacija sa korona virusom je rešila je da svoju dosadašnju ušteđevinu, ali i nonavodno ubrzala ovaj proces.

Kija će navodno u novi biznis uložiti između 100.000 i 150.000 evra, a  pijatelji su je savetovali da je najboje rešenje za lokaciju Novi Beograd, gdeje tokom celog dana veća frekvencija ljudi i saobraćaj bolje funkcioniše nego u starom delu grada.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kija Kockar

- Mislila sam da se šali, ali ona je vrlo ozbiljna. Zaista želi da otvori restoran i već radi na tome, počela je da se raspituje o slobodnim lokalima, da istražuje kulinarstvo, baš se uživela u tu priču. Naravno, Kija neće tako brzo moći da otvori restoran, bar ne do kraja ove godine - rekla je pevačicina prijateljica za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srba

06.06.2020 11:31

Ugostiteljstvu ne ide sjajno, kako se ona nada.

Veki

06.06.2020 16:46

A Sloba kupio skupu tašnicu.

Đole

06.06.2020 21:52

Kija kupila jevtin stan a Sloba skupu tašnicu.