Na ovaj detalj ispred bolnice niko nije obratio pažnju: Svi iz obe porodice su uradile istu stvar!

Autor:

Zabava

03.06.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevačice Cece Ražnatović, danas je postao otac. Njegova supruga Bogdana Rodić danas je na svet donela dečaka, kome su dali ime Željko, po dedi Željku Ražnatoviću Arkanu.

RepublikaFoto: Republika

Porodica Ražnatović i Rodić danas su započele slavlje ispred porodilišta gde se mališan rodio, a odmah nakon toga, slavlje je uz trubače, nastavljeno u porodičnoj kući Ražnatovića, gde večeras očekuju i goste.

Ipak, ono što su mnogi primetili je i da su sve članice porodice Ražnatović i Rodić, došle da vide bebu obučene baš u skladu sa prilikom. Uglavnom su nosile garderobu pastelnih boja, počevši od Cece koja se pojavila u veoma ležernom sportskom kompletu nežno plave boje, a štikle je zamenila udobnim belim patikama.

Bogdanina sestra Bojana se takođe pojavila u veoma prikladnom bebi pink kompletu, koji su svi primetili, a koji je identičan kao Cecin.

Anastasija se takođe odlučila za farmerke i ležernu košulju pastelne boje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading