(FOTO) Učesnik "Zvezda Granda" pokušao da se ubije: Hteo da skoči sa mosta zbog nedostatka posla, svi ga se sećate!

Autor: Objektiv

Zabava

03.06.2020

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se pojavila vest da se jedan muškarac (42) iz Prijepolja popeo na Šarampovski most u tom gradu i pretio da će skočiti i na taj način izvršiti samoubistvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Saznaj Više

Na lice mesta izašla je policija, vatrogasno-spasilačke jedinice i ekipa Hitne pomoći.

Do muškarca je otišao pregovarač i nakon razgovora sa komandirom prijepoljske policije, Danijelom Petrićem, on je odustao od namere da skoči sa mosta u reku Lim.

Kako se saznaje, radi se o Merzanu Tahiroviću, bivšem takmičaru “Zvezda Granda”, koji se već nekoliko puta pojavljivao pred malim ekranima.

Merzan je poznat kao neko ko se proslavio kao “najgori takmičar” ove emisije, a neretko je ulazio u rasprave sa žirijem. Bez obzira na podsmeh žirija nije odustajao od nastupa, pa se tako nekoliko godina zaredom prijavljivao, ali bezuspešno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Merzan Tahirović

Međutim, Merzan je, pored pevanja, zapao u javnost prošle godine kada je rešio da otpočne štrajk glađu. Naime, on je radio u Javnom komunalnom preduzeću “Lim”, a ispred zgrade opštinske uprave, zahtevao je ispunjenje samo jednog zahteva – da ga vrate na posao da može da živi od svog rada, a ne od milostinje.

On je u proteklih pet godina u JKP „Lim“ bio angažovan na povremenim i privremenim poslovima i programima javnih radova, a 11. novembra mu je istekao ugovor o radu.

- Čvrsto su mi obećali da ću nastaviti da radim i da me niko dirati neće. S obzirom da su me slagali, ja samo tražim da radim, neću milostinju od naroda, hoću da živim od svog rada ko i drugi ljudi što žive. Ne tražim kompjuter, ne tražim kancelariju, metlu i kantu ne mogu da mi daju. Ćeraju me sa stepenica, kažu ne možeš da sediš ovde. Gde da se pomerim, gde? Prešao sam ovamo i niko me neće maći, 24 sata sam ovde. Neću da jedem, da pijem, neću da spavam do ispunjenja mog zahteva - revoltiran je tada objašnjavao svoju muku Merzan Tahirović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading