Evo kako je Bora Čorba reagovao na Dačićevu izvedbu "Lutke"

Autor: Republika

Zabava

18.10.2017

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dobio je aplauze na privatnom veselju kada je izveo pesmu „Lutka sa naslovne strane“, a među onima kojima se njegovo izvođenje dopalo je i Bora Đorđević, koji za političara ima reči hvale.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Sviđa mu se kako peva Dačić: Bora Đorđević

- Čuo sam kako je Dačić izveo našu pesmu i moram da kažem da je to i više nego korektno, a ako se uzme u obzir da je on neko kome muzika nije zanimanje, mogu čak da kažem i da je odlično. Uostalom, ko peva - zlo ne misli, tako da podržavam njegovu ljubav prema pevanju i iskoristio bih priliku da ga pozovem da dođe na naš koncert 15. novembra u Centru „Sava“ gde će imati jedinstvenu priliku da čuje sve naše hitove u novim akustičnim aranžmanima – rekao je Bora.

Legendarni roker ovih dana vredno radi na pripremi neponovljivog muzičkog spektakla „Čorba se čuje i bez struje“ na kome će pevati pesme isključivo uz pratnju akustičnih instrumenata i tako proslaviti jubilej od impresivnih 40 godina rada grupe, a osim ministra Dačića voleo bi da vidi i druge političare.

- Znam pouzdano da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali veliki obožavalac naše muzike i voleo bih da i njega vidim u publici ali i druge političare i čelne ljude zemlje. Svi oni koji vole ono što mi radimo su dobro došli, a mi ćemo pripremiti zaista neponovljiv muzički događaj da na taj način proslavimo jubilej i zahvalimo se publici koja nas je sve ove godine podržavala – zaključio je Bora.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading