Olja i Keba su mi uništili brak: Kojić napao Seve, pa ona otkrila ko je kriv za razvod!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina i Igor Kojić još se nisu zvanično razveli, a prljav veš su već javno krenuli da iznose. Naime, pevačica i njen još zakoniti suprug prvo su se izvređali na društvenoj mreži Instagram, a onda i otpratili. Seve je javno okrivila Igorove roditelje Olju i Dragana Kojića da su odgovorni za krah braka, zbog čega je Igor bio prinuđen da obriše celu objavu kako bi prikrio istinu.

RepublikaFoto: e-stock
Igor i Severina

Kako svedoče objave na Instagramu, Igor je okačio foto-montažu na kojoj se vide on i Severina u srpskoj narodnoj nošnji, dok iza njih u grmlju stoji biznismen Milan Popović, a ispod koje je napisao:

- Generalni pokrovitelj našeg braka iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako boga znate - napisao je Igor očito ne prozivajući samo biznismena sa kojim Severina ima sina Aleksandra već i svoju ženu.

Severina je na to odgovorila oštro i otkrila prave krivce, a to su, po njenim navodima, svekar i svekrva.

- Pokrovitelji su Olja i Dragan. Molim te, izuzmi me iz ovog - odbrusila mu je Seve nakon čega je Kojić obrisao post.

Prema tvrdnjama upućenih, ovim komentarom Seve je u stvari obelodanila pravi razlog kraha njihovog braka. Izvor koji zna odnos Severine i Kojića ističe da je kriza u ljubavi sa Igorom nastupila kada su stigle kazne na naplatu od tužbi koje su Seve i Igor izgubili protiv Milana Popovića.

Keba tražio snaji da vrati novac koji joj je pozajmio, ona mu rekla: "Ionako ste zahvaljujući meni to zaradili"

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ

- Keba je isprva želeo da ispadne džek, pa joj je ponudio novac da ona i Igor regulišu deo kazni koji su morali da plate. Nakon toga, kada su nastavile da stižu kazne i kada je video da je Severina u krizi, insistirao je da Severina plati kazne jer se njihov sin svađao sa Milanom zbog nje. On i Olja su joj rekli da iz njihove kuće neće odlaziti novac u džep Milana Popovića zbog njenih neraščišćenih stvari u koje je uvukla i njihovog sina, kao i da im vrati novac koji su dali. Severina je nakon ove uvrede počela da plače, rekla im je: "Pare ste ionako zahvaljujući meni zaradili". Pošto Igor uzima procenat od njenih nastupa, spakovala je stvari i usred tada aktuelnog policijskog časa zaputila se ka Zagrebu - tvrdi dobro obavešten izvor i dodaje da je Igor očajan zbog sukoba njegovih roditelja i žene, ali da je ipak izneverio ženu svojim ponašanjem.

- Igor je ovom fotografijom želeo da odobrovolji Severinu, koja je prekinula svaki kontakt sa njim. Želeo je očito da joj da do znanja da je uz nju uprkos stavovima njegove porodice, ali ona više ne želi da zna za njih i to je protumačila kao novi napad. Rešila je da stavi tačku na ovaj brak i to je javno pokazala kada ga je i otpratila - završava priču izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/igorkojic

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Severininim PR Davorom Grginom, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Podsećanja radi, Severina je dom Kojića napustila 15. aprila tokom policijskog časa kada se svojim autom zaputila u Zagreb. Nakon svađe sa Kojićima Seve je napustila njihov dom i krenula svojoj kući, ali ju je ubrzo zaustavila policija zbog kršenja policijskog časa, zbog čega je platila kaznu u iznosu od 50.000 dinara.

Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

Dužna 208.000 evra

Severina Kojić u dugovima je do guše. Kako je Srpski telegraf prvi pisao, hrvatski sud u Zagrebu odredio je Severini kaznu za svaku objavu fotografija na kojima se vidi lice sina Aleksandra, a svaka naredna kazna se duplirala. Kojićeva je to zanemarila i osam puta prekršila zabranu, zbog čega sada duguje oko 208.000 evra državi Hrvatskoj. S druge strane, zbog toga što još nije predala Aleksandrov pasoš njegovom ocu i zakonskom staratelju Milanu Popoviću, dužna je da plati kaznu koja je dosad dostigla iznos od oko 18.500 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slobodan gradjanin

02.06.2020 08:15

Severina kao poznata poro zvezda je odjurila da lošeg pevca zameni boljim . Za krah braka kriva je poro zvezda i Koji koji nije mogao da je zadovolji pa je našla onog ko može i kome ne smetaju njeni pornić i koje je koristila da bi na sebe skrenula paznju.

Odgovori 12 3
Bgd

02.06.2020 10:46

Sukobi oko novca su uvek presudni za razvod u slučaju da je brak baziran na interesima a ne cistoj ljubavi.

Odgovori 12 0
zdenko

02.06.2020 18:02

Mali Keba je izgubio par godina zivota uz ovu spodobu.