Rado, da te ja oblačim, izgledala bi lepše: Kaći Grujić se ne dopada kako joj se koleginica oblači, pa joj nudi pomoć!

Autor: Milica Veljković

Zabava

01.06.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Grujić važi za jednu od lepše stilizovanih mladih estradnih dama, pa je često možemo videti u unikatnim odevnim kombinacijama skrojenim po njenoj meri. Njoj nikada novac za kupovanje garderobe nije bio problem budući da potiče vrlo iz imućne porodice.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

Međutim, da novac ne znači i stil, dokazuje njena koleginica Rada Manojlović, koja, iako rodom iz skromne porodice iz Četereža, vrlo lepo zarađuje glasom, ali ipak ne može da se uvrsti u pevačice koje umeju da se obuku.

Grujićeva je prokomentarisala ovo, ne želeći da uvredi koleginicu i naglašavajući da su upravo one te koje biraju kako će izgledati, aludirajući na to da neko zna, a neko, jednostavno, ne ume, pa je izrazila spremnost da joj pomogne u odabiru garderobe ukoliko joj ova to bude zatražila.

 Manojlovićeva se trudi da loš stil zamaskira minićima, fokusirajući se na duge noge, kojima se može pohvaliti

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Rada Manojlović

- Pa nije me pitala nikada. Iskreno, ja i ne volim da komentarišem. Može svako da se obuče kako želi i bira koji će šminker da ga šminka. Sad, nekome se to sviđa, nekome ne, ali ne možemo svima da ugodimo - rekla je Kaća za Svet.

Nema sumnje da se Rada i te kako trudi da loš stil zamaskira minićima i fokusirajući se na to da uvek istakne duge noge, kojima se neosporno može pohvaliti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading