Dok ja robijam, on uživa: Tijana Ajfon otkrila sve, bilo je i tuče, a onda završila u zatvoru!

Autor:

Zabava

31.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, i još četiri osobe osumnjičene su da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali veliku kokainsku žurku sa orgijama.

RepublikaFoto: tanjug
Tijana Ajfon

Policija je pre par dana sprovela veliku akciju u Bijeljini u kojoj je uhapšeno 36 osoba, među kojima je i Maksimovićeva, a sumnjiče se za brojna krivična dela.

- Oni su uhapšeni u policijskoj akciji “Kristal”, a pomenuti se tereti za krivična dela organizovani kriminal i vrbovanje radi prostitucije. Osim toga terete se i za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga i nedozvoljen promet oružja – pojasnili su iz policije, a prenose Novosti.

Izvor Srpskainfo tvrdi da je Tijana Ajfon navodno bila jedan od organizatora orgijanja, kom su prisustvovale veoma opasne osobe povezane sa narkoticima, a koji su poznate po svojim vezama po celom svetu.

Ovo nije Tijanin prvi "sukob" sa zakonom, a starleta je pre par godina bila privedena zbog tuče u noćnom provodu.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Nakon što je uhapšena zbog sukoba sa policajkom, Tijana Ajfon je posle 24 sata puštena iz pritvora i za "Telegraf" je objasnila kako je došlo do incidenta na Novom Beogradu. 

- Tijana je napala neku devojku na Novom Beogradu. Kada je videla policajca, devojka je pozvala u pomoć, nakon čega je starleta privedena, a tužilac joj je odredio pritvor od 24 časa - rekao je izvor tada.

Mediji su tada pisali i da je Tijana provela 12 sati u budvanskoj policiji jer se potukla sa dve devojke u jednoj diskoteci.

- Te nakaze su mi sve vreme dobacivale iz svog buđavog separea. Objasnila sam im neke stvari. Moram da pohvalim momke iz policije, bili su ljubazni - izjavila je tada starleta.

Ipak, starleta se porukom na Instagramu oglasila i priznala da je bila u zatvoru. Ona se obratila nekom momku koji uživa na moru ili bazenu rečima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tijana Ajfon

- Dok ja robijam po BG, on uživa - stavila je Tijana u opisu uz ljutiti smajli.

Starletu su kontaktirali još prilikom incidenata u Budvi, ali je ostala misteriozna i rekla da će se uskoro sve saznati.

Starleti i bivšoj zvezdi rijalitija "Parovi", Tijani Ajfon, određen je pritvor na 24 časa zbog napada na devojku u Beogradu, piše "Mondo.rs". Sve se odigralo na Novom Beogradu kada je policija čula da neko doziva u pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading