Majka je podržava, otac ne: Roditelji Tijane Ajfon se razveli zbog ćerkinog bavljenja prostitucijom!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.05.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta i rijaliti zvezda Tijana Ajfon uhapšena je juče zbog sumnji da je upletena uakciju prevoza prostitutki, a sada se spekuliša da bi mogao da joj budeo određen pritvor i do mesec dana.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Tijana Ajfon

Mediji širom regione bruje o "paloj starleti" u akciji, ali izgleda da su meštani njenog sela neupućeni, te tvrde da ne znaju ništa i da je Tijana dobra devojka.

- Uuu, uhapšena zbog prostitucije kažete?! Eto, nisam to čuo, svašta - rekao nam je stariji gospodin, pa dodao:

- Tijanu baš dugo nisam video, iskreno da vam kažem. Dobra je ona devojka, uvek je bila, e sad, to što pričaju da se bavi nekim stvarima, njen posao…nećemo mi da se mešamo - rekao nam je jedan od komšija.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Tijana Ajfon

S druge strane, vidno raspoložena gospođa imala je više informacija nego li tajna služba.

- Poslednji put je bila kada joj je baka umrla, mislim da je to bio novembar mesec. Nije ulazila u kuću, nego je došla deset minuta pred sahranu i nestala. Nije ona u dobrim odnosima sa ocem, on ne podržava njenu profesiju, pa se zbog toga i razveo od Tijanine majke Slavice koja je, kako bih vam rekla, gospođa na visokoj nozi. Đorđe je divan čovek, vredan i radan, ali prosto, neke stvari ni on ne podržava - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading