"Biću je*ana dva sata, ne može da mi uđe više"! Isplivale audio poruke Ajfonke p*rnografskog sadržaja: "Puna mi torba kondoma!"

Autor:

Zabava

29.05.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon uhapšena je navodno zbog prostitucije i podvođenja. Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju "Kristal" u kojoj je, u blizini Bijeljine, uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tijana Ajfon

Kada se pričao Ajfonki i navodnoj prostituciji, pre tri godine su isplivale audio-poruke, koje je objavio list "Svet", a u njima Tijana ili neka devojka sa sličnim glasom kao Maksimovićeva govori o sadržaju svoje torbe, te da ima lubrikante i kondome, kao i o s*ksu i "organizovanju devojaka".

- Gde si ti sada? Znači, biću je*ana dva sata, a ne je*e mi se, brate. Je*ala sam se večeras tri puta! Ne mogu više, brate. Ne znam - govorio je glas.

- Znači, ovo mi je… Veruj mi da mi je lakše da me neko je*e sat vremena nego da organizujem ribe za bleju fazon. Evo Ivana, brate, ide sad u 11, doći će kasnije. I ovaj… Koga god zovem – mogu kasnije, mogu kasnije, mogu kasnije. Brate mili! - samo je deo razgovora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Na primer

03.06.2020 11:08

Ne beri brigu, sestro. Ako je na Erotikonu 2002. u Varsavi, izvesna Claire Brown uspela da zadovolji 646 muskaraca za 7 sati, nece ni tebi nista da fali!