Ražnatovići ne žele Miloša Bikovića: Ceca hoće da Arkana glumi Vuk Kostić!

Autor: Milica Veljković

Zabava

30.05.2020

03:25

Sin naše najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Veljko Ražnatović zamerio je najpopularnijem glumcu srpske i ruske kinematografije Milošu Bikoviću što je izjavio da bi rado glumio njegovog oca Željka Ražnatovića Arkana ukoliko bi dobio ponudu sa dobrim scenarijem.

Ražnatovići ne žele Miloša Bikovića: Ceca hoće da Arkana glumi Vuk Kostić!

e-stock/Peter Alex/S.T/Emil Conkić

Komentari (5)

Loading
Gradjanin

30.05.2020 09:01

Blago nama ko nam odlucuje...

Odgovori 23 1
Tesla

30.05.2020 12:06

Ko njih pita pobogu!?

Odgovori 16 1
Goran

31.05.2020 08:51

Zar je moguće da će se snimati nešto o Arkanu. Kakva smo mi zemlja? Kada dajemo važnost svakakvim ološu.

Mima

01.06.2020 05:22

Ovoj Srbiji samo nedostaje film o Zeljuku Raznjatovicu.A ko ce da ga glumi ?Pa najbolje Veljko.Tako ce bez glorifikovanja da upozna lik u delo svog oca.

Istocna Bosna

05.06.2020 02:59

Iskreno govoreci Bikovic i ne treba da glumi tog negativca jer mu ta uloga sigurno ne bi legla. Sa druge strane, kome samo pada na pamet da tog uzasno negativnog tipa ekranizuje? Po cijim to merilima on zasluzuje tu cast za ovekovecenje? Nikako, mislim da je bolje tog tipa zaboraviti, ,pustiti kolektivnoj amneziji. Neka ga cuva njegova porodica , mislim da je potpuni nonsens od tog zloce praviti neku lgendu. Bas bi me interesovalo sta bi dobro u tom scenariju moglo o njemu da se snimi? Nista. Ta prica o komandantu srpskog ovog-onog je stupidna, to je radio iz pljackaskih razloga, to mi u Bosni najbolje znamo. Neka nas pitaju pisci scenarija pa cemo mu reci mnogo toga nepoznatog za siru javnost u Srbiji. Sve te njegove nazovi "podvige" smo to i te kako platili, praznjenjem samoposluga, robnih kuca, auto shopova, golfova po gradovima...! Veljko je cini mi se dobar momak, nije on kriv ni za sto, ali bi mu bolje bilo da se malo "stisa" kad njega pominje. Ne mislim da bi neki ponos trebao da hrani u sebi sto je njegov sin, a ni Ceca, ona samo zna kako je postala njegova "ljubav"! Neka uziva u bogastvu sumnjivog porekla, i neka se ne busa previse u njega,bolje joj je da i ona ohladi!Sve ovo govorim iskreno i bez ikakvih zlih namera. Cisto objektivno.