Srpski telegraf otkriva najšokantnije detalje hapšenja starlete: Ajfonka i tri kurve za se*s sa šestoricom dobile 8.000 evra!

Autor:

Zabava

30.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu je u Bijeljini uhapšena srpska rijaliti-zvezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, koja je posle bahanalija sa 23 kriminalca trebalo da zaradi 8.000 evra za dve noći sa još tri prostitutke, ali ih je policija raskrinkala.

RepublikaFoto: tanjug
Tijana Ajfon

Filmskom hapšenju na čamcu kojim je Tijana pokušala sa preostalim kurvama da pobegne u Srbiju preko Drine prethodile su orgije u raskošnoj vikendici sa bazenom Suvopoljca Milisava Tomića, a, osim za organizovanu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.

Ajfonka je sa lisicama ušla u policijsku stanicu ozbiljnog izraza jer je odranije znala da joj za podvođenje i prostituciju preti zatvorska kazna do pet godina uz novčanu kaznu.

Kako dalje saznajemo, Tijana je imala dogovorenu cenu, pa je za grupni seks, koji se odnosio na 16 muškaraca i njih četiri, trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage zaplenila.

- Tijana je sa tri drugarice za seks sa šestoricom dobila 8.000 evra. Ona zna te momke odranije i ona je i ugovarala dolazak. Momci su birali koje devojke Tijana da povede sa sobom i nakon toga su odredili sumu. Naravno, Ajfonka je pregovarač i ona je za njih četiri za dva dana tražila 8.000 evra, što bi sigurno i dobila jer joj nije prvi put, samo da ih policija nije prekinula - kaže dobro obavešten izvor.

Tijana je unapred pregovarala sa muškarcima i slala im slike devojka da bi oni odredili koje od njih starleta da povede sa sobom na žurku

RepublikaFoto: youtube.com/BN TV

Uvidom u Tijanin zaplenjeni mobilni telefon vidi se da zanosna crnka ugovara posao preko poruka za sebe i drugaricu i tom prilikom nagoveštava klijentu da se neće buniti ako ih počasti sa još 200 evra.

- Sad sam se čula sa drugaricom i dogovorile smo se... uzmi subota let, možeš i ranije nešto, 700 evra po danu. Znači 2.800 evra, ako ti je merak, možeš i na 3.000 evra da zaokružiš. Pola pošalji, pola na ruke kada dođemo - napisala je Tijana Ajfon nepoznatom klijentu koji je tražio seksualne usluge od nje i drugarice.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic

Inače, u akciji "Kristal" Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

Sa Tijanom Ajfon je, takođe zbog podvođenja i prostitucije, uhapšena i manekenka Sofija Gačić, a uz njih i Jovana Denić i Saša Petrović.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tijana: Bolje što sam prostitutka nego da sam sponzoruša

U jednoj emisiji Tijana je nedavno čitala javno poruke pratilaca sa društvenih mreža i, komentarišući ih, bez srama je priznala da je za nju prostitucija legitimno zanimanje.

- Bolje budi prostitutka, ali nemoj da budeš sponzoruša. To je moj savet mladim devojkama.

Foto: ST/V. LUKIĆ

I Anabela bila sa Kalezićem, kao i pola estrade

Brojne pevačice nisu odolele moći i statusnim simbolima zgodnog Crnogorca, a među njima je i Anabela Atijas, koja je nasmejana javno pozirala s njim. Prema glasinama, s Ajfonkinim dečkom bile su Daria Stanojević i Danijela Vranić, a mediji su u čitavom regionu mesecima brujali o vezi Ane Nikolić s njim.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sportisti i biznismeni u strahu od Tijaninog telefona

U policijskoj akciji "Kristal", u kojoj je uhapšena Tijana Ajfon, zaplenjeno je na desetine mobilnih telefona i nekoliko laptopova, tako da su uhapšena lica u strahu da će i njihovi saučesnici biti uhvaćeni. Informacija da je Tijana pala donela je strah na estradi, među starletama i pevačicama koje su sa njom bile bliske i sa kojima je delila posao, a najviše od svih za reputaciju su uplašeni brojni sportisti i biznismeni koji su bili intimni sa Tijanom i s njom razmenjivali lascivne poruke i gole fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuku i Lele

03.06.2020 10:58

"...pokušala sa preostalim kurvama..." Ne znam kome je omanulo da u datu rec ubaci "cedne" zvezdice", ali sram te bilo, novinaru, zar da postene starlete, manekenke, influenserke i blogerke nazivas ku*vama? Bruko jedna!