Darko Lazić nakon saznanja da je Ana Sević trudna opleo po bivšoj ženi: Čestitam joj na bebi, ali laže za alimentaciju!

Autor: Irena Karić

Zabava

29.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saznanja da mu je bivša supruga Ana Sević trudna sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, Darko Lazić nije krio sreću zbog lepe vesti, ali je i iskritikovao bivšu ženu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko i Ana nekada

Naime, folker je poželeo sve nabolje Ani, ali je imao i kritike na njen račun, te je istakao da nije tačno da ne plaća alimentaciju za ćerku.

- Čestitam Ani i želim joj da beba bude živa i zdrava, drago mi je zbog nje, zaslužuje to. Želim joj sve najlepše. Lorena će sigurno biti presrećna, kao što je bila i kada se rodio Aleksej i sa kojim voli da se igra. Danijel će se prvi put ostvariti kao otac i to je najlepša životna uloga - rekao je folker i optužio svoju bivšu suprugu da laže kada je reč o neispunjavanju svojih obaveza prema Loreni:

- Nije istina, Ana laže. Loreni plaćam alimentaciju. Moja deca od mene dobijaju svaku vrstu pažnje i ljubavi koja im nikada ne manjka. Kao otac svoje ćerke i sina, uvek sam vodio računa da imaju sve. Jedan od mojih poklona za Anu i Lorenu bio je i plaćen put za Dubai, bilo bi jako ružno da nabrajam sve ono što bi svaki otac pružio svojoj deci. Savesno ispunjavam sve svoje obaveze.

Darko: Lorena će sigurno biti presrećna, kao što je bila i kada se rodio Aleksej, sa kojim voli da se igra

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ

Novo poglavlje u partnerskim odnosima Darko je započeo u julu 2017. godine kada je za svoju buduću suprugu izabrao Marinu Gagić, sa kojom ima jedanaestomesečnog sina Alekseja, te je Lazić za naš list otkrio da sa sadašnjom verenicom planira da stane na ludi kamen iako je usled nepredviđenih okolnosti izazvanih koronavirusom stalno odlagao svečani čin. Za Srpski Telegraf zvanično potvrđuje kada će stati pred oltar.

- Venčanje planiramo za sledeću godinu. Biće to jedna lepa i velika proslava za naše drage prijatelje. Koronavirus nas je sve poremetio, ali smo sve isplanirali - otkriva nam Darko, koji je već kumovao sa Andreanom Čekić, za koju ima samo lepe reči:

- Moja kuma je najbolja osoba koju sam upoznao. Družimo se godinama. Ona je moja krv.

Početkom sledeće godine Marina i ja pravimo veliku svadbu

Foto: Privatna arhiva
Darko sa Marinom i sinom

Poznato je da njegova porodica nije prihvatila Sevićku iz izvesnih privatnih razloga što nije slučaj sa Marinom, te nam Darko priznaje da njegovi roditelji sada imaju jako dobru komunikaciju sa novom izabranicom i da su je rado prihvatili:

- Prihvatili su je, još od početka imamo jako dobar međusobni porodični odnos. Marina je majka njihovog unuka i naravno da su je prihvatili bez ikakvih problema jer je dobra osoba i ima toplinu koju joj pruža moja porodica. Marina ne voli da se eksponira medijski. Baš kad mora, onda mora. Marina se snašla u ulozi majke savršeno, više i bolje nego što sam ja očekivao. Ona je majka kojom dete može da se ponosi.

Podsetimo, u životu mladog pevača stravična saobraćajna nesreća je ostavila neizbrisiv trag, ali je uz podršku najbližih trijumfovao u borbi za svoj život.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Da sam Lukasa slušao, bolje bih prošao u životu

Darko Lazić ponosan je na jedno od retkih i pravih prijateljstava na estradi, a reč je Aci Lukasu:

- Sa Acom sam u odličnim odnosima. Lukas je izvanredan pevač, kojeg ja mnogo volim i poštujem, i kao starijeg kolegu i kao čoveka koji me je uvek lepo savetovao. Poštujemo se i to je najbitnije, a retkost je danas na estradi da se kolege baš poštuju, a u našem slučaju je to obostrano. Da sam Lukasa slušao, bolje bih prošao u životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zoza

29.05.2020 08:45

Decko,tuzba ne moze da podnese ako su pare presle preko racuna tako da ne lazi. Znaci da nisi placao i ne placas.

Miro

29.05.2020 08:59

Ovaj laze kako zine.