Don od Kruševca zapretio Goluboviću! Biza: Prebiću Kikija pred milionima, Kristijan: Biraj grobnicu ili ludnicu!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

28.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Mitrović Biza, poznatiji kao kruševački don, godinama važi za žestokog momka u gradu na Zapadnoj Moravi, a na sebe je pažnju javnosti skrenuo kontinuiranim provociranjem Kristijana Golubovića, te ga je ovoga puta javno u emisiji "Amidži šou" pozvao na dvoboj, za koji želi da se odigra pred kamerama "Zadruge 4".

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Kristijan Golubović

- Ja sam profesionalni bokser i već nekoliko godina želim da se borim sa Kristijanom, njemu svaka čast. Želeo bih da se borimo po pravilima MMA, tu nema pravila, sve borilačke veštine u jednoj - poručio je Biza u uključenju uživo Kristijanu, koji je pristao na predlog.

- Daću mu šansu da na lep način uđe u "Zadrugu" i da vidimo koliko je to on spreman. Imate grobnicu, ludnicu i bolnicu. Za Bizu znam iz video-klipova po internetu, koje sam gledao u zatvoru. Napravićemo spektakl i vitešku borbu za milione gledalaca - odgovorio mu je Kristijan.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović

- Spreman sam i prebiću Kikija pred milionima. Tvrdim da ću da ga pobedim. Imam veliku podršku za tu borbu - samouveren je bio Biza, koji je nasmejao sve prisutne u studiju, pa i izazvanog Golubovića.

Foto: youtube.com/printscreen

Kristijan i Miki završili u zatvoru

Kristijan Golubović i Miki Đuričić u emisiji Ognjena Amidžića otkrili su da njihovo poznanstvo datira od pre nekoliko godina, a jednom prilikom su čak i uhapšeni zajedno. Nakon provoda na jednom vojvođanskom salašu, gde je Kristijan bio gost, a Miki domaćin, sve je pošlo po zlu.

- Nije imao ličnu kartu! Bili smo u nekom kafiću i sad šunjaju se policajci oko katedrale, ovamo-tamo, hoće oni nas da startuju. Da li imamo pištolje, šta li imamo... Čovek drži kačket, kao da igra golf za australijski tim! Onaj jedan kaže: "Ko si ti", a ja mu kažem: "Pa to ti je Miki iz Kupinova!" A on se zajapurio, kilo peruti, brkovi, navalio na njega, kao da je neki veliki kriminalac. Završili smo iza rešetaka.

Foto: printscreen/instagram

Kaja: Dečku sam namestila kurvu da ga testiram

Atraktivna pevačica priznala je da je svom nekadašnjem dečku želela da se osveti i podmetnula mu kurvu koja je bila željna medijske pažnje i koja je pristala da ga namerno uslikaju paparaci ispred splava na kojem je nepoznata devojka vrbovala Kajinog bivšeg. Ostojićeva je priznala da joj plan nije uspeo jer fotograf kojeg je unajmila nije uspeo da ih fotografiše i time pomogne pevačici da izblamira nevernog partnera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading