Alarmantno! Đorđu Davidu pretili da će mu silovati maloletnu ćerku! Čeka se reakcija policije!

Autor:

Zabava

27.05.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Đorđe David progovorio je pred našim kamerama, na jučerašnjem snimanju "Zvezda Granda", o užasnim pertnjama koje je dobijao nakon oporavka od koronavirusa. Članu žirija popularnog muzičkog takmičenja stizale poruke jezive sadržine, a pošiljaoci nisu poštedeli ni njegovu maloletnu naslednicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đorđe David

- Skotovi koji tvrde da sam ja folirao bolest, da sam dobio dobre pare za to. Mrze me iz meni nepoznatih razloga. Nikad nikome nisam zlo naneo, iako mi žele da umrem, da me prebiju kada me sretnu na ulici.

Prete mi da će da me ubiju, da mi siluju moju maloletnu ćerku... Uprkos tome, ja im želim sve najbolje u životu i da im niko nikad na njihovim društvenim mrežama ne šalje takve poruke i da im se nikad ne desi u zdravstvenom smislu ono što se desilo meni, zato što bi oni definitivno psihički pukli i otišli u vražju mater - otkrio je Đorđe pred našim kamerama.

Muzičar tvrdi da je zatrašio i pomoć nadležnih zbog monsturoznih pretnji.

- Zatražio sam pomoć policije. Kada je ćerka u pitanju oni nisu odregovali na to još uvek... Predao sam to u "Devetu stanicu" na Novom Beogradu. U principu, sa sebe se ne plašim, jer sam dovoljno spreman da mogu da se suprotstavim dvojici ili trojici u datom trenutku. Međutim, moje dete je ipak centar sveta i moje dete je nešto za šta bih bio sperman da ubijem, ali bez razmišljanja i mrtav hladan da se prijavim u policiji da sam ubio idiota koji mi je oštetio dete. Ne dao mu bog, naravno - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Plašim se za svoje dete, plašim se za svoju Anu, plašim se za ekipu iz benda i plašim se generalno za Srbiju jer je budala "rodilo" ovog proleća kao nikad pre - zaključuje on.

Đorđe David progovorio je o samom procesu oporavka od koronavirusa, kao i povredi koja ga je smestila na štake i antitelima koje bi u nezgodnom trenu donirao svojim kolegama iz žirija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading