Nagradili je tokom korone: Jelena Karleuša dobila specijalnu nagradu tokom pandemije, nećete verovati od koga!

Autor:

Zabava

26.05.2020

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša gostovala je u Jutarnjem programu na televiziji "Prva", gde je govorila o svom prvom onlajn koncertu na aplikaciji "Youbox".

Foto: instagram.com/jelenakarleusa.1
Jelena Karleuša

Pevačica je u razgovoru sa Jovanom Joksimović istakla da, iako mnogi tvrde da ne postoji rivalstvo an estradi, je i te kako bitno ko je prvi u muzičkom svetu.

-  Bitno je da je neko broj jedan i da li je bolji, to i jeste poenta šobiznisa - rekla je pevačica i istakla da je se svakodnevno bori da se dokaže, kako gfanovima, tako i onim, kako ona kaže, "hejterima":

- Poenta je ono što mene tera da napravim nešto što će izgledati vrhunski, a to je želja za dokazivanjem u zemlji u kojoj me stalno ponižavaju i žele da me predstave onakvom kakva nisam. Pitanje je zašto me mrze, da li zato što sam im nešto uradila ili zato što im je krivo što nikada neće biti ono što sam ja, mislim da je ovo drugo u pitanju. Dokazujem se prvenstveno sebi, jer želim da budem najbolja. Prosto sebi kažem, "Pa nećeš ti valjda biti najslabija karika" - rekla je pevačica, a potom govorila o svom prvom olajn koncertu:

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastarblog
Jelena Karleuša

- Ovo je jedan novi trendi i ja sam uvek neko ko prati. Onlajn koncert je budućnost i ja sam želela da to predstavim onako kako sam ja to zamislila. Naravno, uz pomoć mog prijatelja i PR-a Zorana Birtaševića Ovo je oborilo sve  lajvstrim rekorde i jeste nešto novo i želela sam da publici pokažem da mogu i ja da imam svoj Evrosong, s obzirom na to da neću otići na takmičenje i uspela sam u tome.  Ovo je bio koncert za Srbiju, ali da je su naše televizije prikazale moj koncert na Ušću, publika bi videla, ne samo da je na mom koncertu 40.000 ljudi, a ne onako kao što su mediji predstavili, već jedan spektakl sa vrhunskom tehnologijom. To je bio pravi spektak - rekla je pevačica o svom koncertu na Ušću iz 2013. godine, koji je u javnosti predstavljen kao "debakl" zbog tek 10.000 ljudi.

Na onlajn koncertu, gošće Jelene Karleuše, bile su grupa "Hurricane" i Milica Pavlović, a za prvopomenute je JK istakla da su vredne pažnje, za razliku od ostalih, koji su, kako je rekla, džabe trošili novac Javnog servisa.

- One su fantastične i pozvala sam ih jer su energične i bas slične meni. One bile gošće pored, drage Milice Pavlović. I to je ono što je publika želela da vidi, energične i seksi. I bile smo baš onako zgodne i se*si i lepo sam se uklopila sa njima, devojkama kojima mogu majak da budem - rekla je pevačica.

Foto: e-stock/blank
Jelena Karleuša

Voditeljka je primetila da je pevačica smršala, pa ju je upitala da li je to tokom korone dovela liniju u red, ali iza svega se krije potpuno druga priča.

- Nisam se ugojila jer je iza mene veoma težak životni period, gde sam se suočila sa gubitkom majke i još nekim stvarima, gde sam potonula i samo sam jedan dan rekla, "Ti si zaboravila ko si" i krenula sam dalje - rekla je ona, a onda dodala da je tzokom korone dobila nagradu od prodavačice u jednoj prodavnici.

- Ja sam u jednoj trgovačkoj radnji, preko puta one druge televizije , dobila nagradu od prodavačica, sa sve kafom i vinom za "najljubazniju mušteriju". Drugi su negodovali, govorili, "Pa i ja sam ljubazna mušterija", ali izgleda niko kao ja - rekla je kroz smeh pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mica

26.05.2020 10:49

Vise lici na porno zvezdu. Pevacica,ili kako ona sebe naziva umetnicom, sigurno nije.

Brka

26.05.2020 11:18

Dobila nagradu u prodavnici: dve žvake, lilihip Kodžak i kikiriki. Hahahaha!!!