Neočekivano ponašanje popularne glumice u spa-centru na Zlatiboru: Danica odlepila, uzdisala i vriskala u džakuziju!

Autor:

Zabava

26.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Danica Maksimović trenutno se odmara na Zlatiboru, sa kojeg je fanovima preko Instagrama poslala pozdrav iz džakuzija i zaprepastila mnoge slobodnim ponašanjem na korak od osme decenije.

RepublikaFoto: instagram.com/danymaksi
Danica Maksimović

Neki komentarišu da je glumica, dok se snimala u kadi, bila pijana, dok drugi kažu da je prezgodna Dana samo sebi dala malo oduška nakon korone, od koje se baš bila uplašila.

- Uuuu, aaah, juhuhu - čuje se na snimku na kom se Danica baca po džakuziju, okrećući se kao riba i ne skrivajući koliko uživa u vodi kako kroz uzdahe tako i kroz glasan smeh, ali i status kojim je opisala svoj doživljaj sreće, po ugledu na Mahatmu Gandija.

RepublikaFoto: instagram.com/danymaksi
Danica Maksimović

- Sreća je sklad između onoga što mislite, govorite i činite - napisala je glumica. Osim snimka, Danica je na Instagramu objavila i seriju fotografija sa iste večeri, gde se vidi da je u džakuziju imala potpuni užitak jer je pila šampanjac i jela jagode, kao i da nije bila sama. Međutim, glumica je pratioce uskratila za informaciju kome je dopustila da joj se toliko približi i sa njom provede romantično veče. Ostaje nam da verujemo da je njen životni saputnik, nevenčani suprug Toda bio taj sa kojim je Dana odlučila da se nekoliko dana provede šetajući po Zlatiboru, ali i uživajući u blagodetima rizorta u kojem je smeštena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading