(FOTO) Tijana Ajfon više ne liči na sebe: Pogledajte kako poznata starleta izgleda nakon operacije lica!

Autor: Alo

Zabava

24.05.2020

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, bivša rijaliti učesnica "Parova", slepo prati trendove, kada je reč o estetskoj medicini, pa se tako prošle nedelje navodno podvrgla tretmanima remodelacije lica.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Za to zadovoljstvo je navodno iskeširala nekoliko hiljada evra, ali budući da je nedavno otvorila svoj salon, finansije joj nisu problem:

- Sada su kose oči potpuni hit u svetu i postoje razne tehnike kako bi se do toga došlo. Rade se i neinvazivne metode, ali one nisu dugoročno rešenje. Tretman traje pola sata, a efekat nekoliko meseci. Sa druge strane, plastični hirurzi taj problem rešavaju uz minimalan rez kod uha, a efekat je doživotan. Ta operacija košta nekoliko hiljada evra i radi se pod lokalnom anestezijom. Tijana se odlučila za tu metodu, jer nije želela da ponavlja postupak - navodno je objašnjeno u klinici u kojoj se Ajfonka podvrgla podmlađivanju i zatezanju.

Kako Tijana sada izgleda možete pogledati OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading