(FOTO) Takmičarka "Zvezda Granda" smršala 35 kilograma: Žiri i publika zanemeli kada su je videli, pogledajte transformaciju!

Autor:

Zabava

24.05.2020

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" ponovo je nakon vanrednog stanja na TV ekranima, a nastup i izgled jedne takmičarke ostavio je bez teksta žiri i publiku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda

Krstinja Todorović (23) iz Podgorice sinoć se predstavila sa dve numere "Dani i godine", pevačice Nine Badrić i "Crni ples "Oktobra 1864. Učesnicu mentoriše Marija Šerifović koja je priznala da pored napornih muzičkih priprema Todorovićeva radi na svom fizičkom izgledu.

- Krstinja i ja smo povele ozbiljan razgovor. Pitali smo se šta da radimo sa njenim životom, pošto smo znale da će je žiri izbaciti zato što je debela u narednom krugu i rešile smo da ona dođe u ovaj krug sa minus 35 kilograma i ona je to uradila - istakla je Marija, pa dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Krstinja Todorović ovako sada izgleda

- Osim toga što si smršala 35 kilograma, večeras si pevala bez greške, maestralno. Ja sam na tebe megaponosna - zaključila je Šerifovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ovako je Krstinja izgledala u prvom krugu takmičenja, pre mršavljenja

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading