Prevazišao Kazanovu: Golubović otkrio sa koliko je žena spavao, da li je ovo realno?!

Autor:

Zabava

24.05.2020

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik rijalitija Farma i budući učesnik Zadruge Kristijan Golubović, gostovao je u emisiji Sanje Marinković gde je govorio o svom ljubavnom životu.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

Bivši osuđenik je, tačnije, govorio o tome da li je istinit trač da je spavao s tri hiljade žena.

- Pa, nisam brojao, nije džentlmenski, ali otprilike... - rekao je Kristijan i dodao da mu "nijedna sa estrade nije odolela".

Ipak, nije želeo da otkrivao o kojim pevačicama je reč, ali jeste otkrio da "nisu mogle da odole njegovom šarmu, ali su mogle da odole nekim situacijama, koje su bile neprijatne, pa su pobegle"!

Golubović je rekao i da mu ta brojka ne znači ništa:

- Nema to cenu da bi neko rekao "on je mačak", stidim se toga, kada pogledam unazad i setim se nekih veza, pomislim šta mi je to trebalo.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kristijan Golubović

Kristijan je ponovio da nije brojao da li je tri hiljade tačna brojka, ali je rekao da nisu sve veze bile emotivne prirode - "bilo je onih s ljubljenje, samo se*s i se*s bez ljubljenja". Na pitanje "ima i toga" voditeljke, on je rekao da "zbog onih koje puše".

Marinkovićeva je pogrešno razumela šta je hteo da kaže i opomenula ga da se kaže "oralno", nakon čega je Kristijan objašnjavao da priča o ženama "koje mirišu na piksle".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Branko

24.05.2020 12:15

Ceo život proveo u zatvoru. Kad je mogao to da postigne? I da obidje 142 države.

Mulj

03.06.2020 00:43

@Branko - Вероватно је рачунао и оно када је он у затвору био ,,дама". А могу само да замислим које су то паћенице. А за естраду му верујем. Исто је то друштво.

Dera

24.05.2020 13:06

Nije realno. Nije imao vremena za to.

Brane

24.05.2020 14:38

Ovaj laže više od "šefa"....