Samo sam čula pucanj, imali smo savršenu vezu, ali on je imao svoje probleme: Oglasila se pevačica i devojka pokojnog Miljana!

Autor:

Zabava

23.05.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Stanić u ekskluzivnoj ispovesti otkrila sve detalje koji su prethodili jezivom samoubistvu koje je, dok je ona bila u istom stanu, izvršio nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana, Miljan Mrdaković.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Miljan i Ivana

Ivana je otkrila da je pod velikim stresom i u šoku, te da od noćas nije spavala i da je pod tabletama koje joj pomažu da se smiri.

- Ne znam kako sam, nisam spavala od sinoć uopšte. Popila sam lekove i još nisam svesna sta se desilo -  otkrila je pevačica za "Telegraf.rs".

Pevačica je iskreno govorila o ljubavi sa pokojnim fudbalerom, a kako ona misli jedan od glavnih problema koji je naveo pokojnog Mrdakovića da na surov način oduzme sebi život, jeste njegov problem sa depresijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ivana Stanic ? (@iamivanastanic) on Apr 30, 2020 at 11:08am PDT

- Iskrena da budem, mi smo imali idealnu vezu i ljubav i sve je to bilo super, ali je on imao neke probleme sa kojima nije mogao da se nosi kako treba, nije bio jak. Malo je voleo da popije i mislim da je to pored problema koje je imao sa depresijom i glavni razlog zbog čega je to uradio - otvoreno kroz suze priča Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading