Ovo je prava istina o Osmanu Kariću, nekada žestokom momku sa beogradskog asfalta: Evo ko je otac učesnika "Zadruge", koji je pretukao Kristijana Golubovića!

Autor: Espreso

Zabava

23.05.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić je otac učesnika Zadruge 3, Stefana Karića, mada je javnosti poznat i mnogo ranije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Iako je trenutno poznatiji kao strastveni gledalac Zadruge, malo je poznato da je Osman Karić nekada bio "opasan momak" i da je harao Beogradom, ali i to da je on jedini koji je uspeo da u tuči pobedi Kristijana Golubovića.

Na fejsbuk grupi Legende devedesetih osvanula je priča o Kristijanovom i Osmanovom sukobu koji se dogodio krajem osamdesetih, a koji se godinama potom prepričavao.

Priču o "mangupu sa Zvezdare" prenosimo vam u celosti:

Osman Oki Karić bio je mangup sa Zvezdare. Kako je i sam Kristijan priznao, iako nije bio krupan, Osman je bio jedan od najsrčanijih i najhrabrijih Zvezdaraca, brz, okretan i neobično snažan, iako sitnije građe. Bio je neustrašiv i nije imao problem da stane na crtu bilo kome. Okija su svi Zvezdarci poznavali i gotivili, pogotovo zbog njegovog oca, koji je bio poznat i poštovan u tom kraju.

Kada je Kristijan sa Zvezdare prešao na Voždovac i priključio se Kneletovoj i Žapčevoj ekipi, došao je u sukob sa svojim starim krajem. Kristijan je imao običaj da dolazi na bazen Olimp na Zvezdari sa Kneletom, koji je voleo da skače "dasku" sa skakaonice, kako bi, po Kristijanovim rečima, pokazao Zvezdarcima koliko je izdržljiv i da je jači od svakog udarca koji bi mu oni naneli. Jednom prilikom se Kristijan zakačio na Olimpu sa Osmanom i došlo je do tuče. Nakon toga je ceo grad počeo da bruji o tome kako je Osman pretukao Kristijana. Kako kaže Kiki, to je fizički nemoguće jer je Osman znatno niži od njega (Kristijan kaže da je Oki visok 153 cm, a oni koji poznaju Osmana kažu da je visok oko 170 cm, što opet znači da je Kristijan bio viši dvadesetak centimetara). Po Kristijanovoj priči, dok je on Okija udarao odozgo, Osman je uspeo da se podvuče ispod njega, uhvati ga za noge, povuče i obori, nakon čega su ih stariji momci razdvojili.

RepublikaFoto: instagram.com/kristijan.krile_official
Kristijan Golubović

Ipak, ceo grad je pričao o nekom Osmanu sa Zvezdare koji je pobedio Kristijana. Nakon toga, Krile zajedno sa Miodragom Petkovićem Peletom odlazi u Braće Jerković po Žapca i Kneleta i okupljaju ekipu da idu na Zvezdaru. Pele je naš čuveni sportista, poznati MMA borac i šampion. Po rečima Kristijana, on se zakačio sa Šljukom i ekipom upravo zato što je u jednom trenutku stao na stranu Peleta, koji je sa Dorćola. Kristijan će često menjati ekipe, a to se onima koji na svoj kraj gledaju kao na svetinju, nije svidelo. Kako Kristijan kaže, on se družio sa raznim ljudima, bez obzira iz kog su kraja.

Posle silnih priča i provokacija kako je dobio batine od Osmana, Kristijan dolazi ponovo na Zvezdaru i izaziva Osmana na ferku. Došao je ispred škole i rekao klincima da zovu Osmana. Tada se pojavljuje Zoran Kiza Manojlović (koji je ranije bio dobar sa Kristijanom i čak su ulazili u frke sa Voždovčanima) i pita zašto pravi buku i frku i u čemu je problem. Tada Kiza odlučuje da zameni svog druga Osmana i ukrsti pesnice sa Kristijanom jer su bili sličnije visine i građe. Pošto je Kiza bio mladi bokser, Pele, takođe sportista, nudi se da zameni Kristijana, ali Krile to ne prihvata i počinje tuča Kikija i Kize. Ferka je trajala neko vreme i bili su relativno izjednačeni, kako kažu očevici, Kiza je bio agresivniji, a Kristijan je sve vreme pokušavao da ga pokosi. U jednom trenutku nestrpljivi Osman uzme ciglu, vikne Zvezdarcima: "Ajde, šta čekate" i gađa Kristijana. Tada dolazi od masovne tuče Voždovčana i Zvezdaraca. Sa Kristijanom je tada došao ceo kraj Braće Jerković, između ostalih Knele i Žabac. Po rečima svedoka, nije se znalo ko koga bije, a veće krvoproliće je sprečio Osmanov otac, koji je zaustavio sukob. Kako kaže Kristijan, moglo je biti i žrtava, jer je kod sebe imao i hladno i vatreno oružje.

RepublikaFoto: www.instagram.com
Osman Karić

Osman danas živi na Zvezdari i bavi se privatnim biznisom.

Iako su se ovi sukobi desili veoma davno, javnost je i dalje okupirana tim pitanjem, a u novinama su se pojavile razne neproverene priče, zbog kojih se čak i sam Kristijan oglasio iz zatvora da bi opovrgao natpise da ga je "Osman dva puta pretukao". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading