(FOTO) Ceca će biti najponosnija majka na svetu kad ovo bude videla: O potezu Veljka Ražnatovića bruji cela Srbija!

Autor:

Zabava

22.05.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin naše balkanske dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko je ponovo pokazao humantost te je sa svojim prijateljia organizovao još jednu humanitarnu akciju.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Veljko i Ceca

Naime, Veljko je osetio potrebu da onim najugroženijima pomogne posle vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, a izbor je ovaj put pao na ratne invalide i veterane iz Žitorađe, rodnog mesta njegove majke. 

Veljko je sa svojim prijateljima pripremio dvadeset paketa sa hranom i sredstvima za higijenu veneranima iz Žitorađe, a to je naišlo na brojne pohvale, a majka je sigurno ponosna na svog sina.  

- Danas smo spremili 20 paketa hrane i higijenskih preparata ispomoći udruženju ratnih invalida i ratnih veterana u Žitorađi preko organizacije “Junak”. Apelujem na što više patriota da učine šta mogu da pomognu onima koju su čuvali vas i našu jedinu svetu Srpsku zemlju. Živela Srbija! - napisao je Veljko u opisu fotografije. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading