Ceca dala čitavo bogatstvo za sobu budućeg unuka: Zamantaće vam se od cifre, ovo je preterano!

Autor: vip

Zabava

22.05.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović će početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasljedniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu sa naslednika i ne žali para da sve bude uređeno na najvećem nivou.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen/ST/V. LUKIĆ

Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko meseci i slobodno vreme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za naslednikovu oazu.

- Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje deteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je rešio da potpuno odmeni Bogdanu i da većinu obaveza reši sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dečju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gde sitnice koštaju po nekoliko hiljade evra, ali se time uopšte ne opterećuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading