Pevačica u sukobu sa zakonom: Stoja udarila auto, pa pobegla!

Autor:

Zabava

22.05.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stojanka Stoja Novaković napravila je nedavno saobraćajni udes u Beogradu, posle kog je pobegla sa lica mesta u želji da izbegne odgovornost.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Stoja

Naime, Stoja je tom prilikom, silazeći sa trotoara džipom u rikverc, udarila parkirani sivi citroen i bespravno se udaljila nakon što je kratko osmotrila situaciju, a sve je to kamerom zabeležila ekipa emisije "Paparaco lov".

Pevačica je bila u društvu jedne dame koja se uhvatala za glavu kada je videla štetu koju je Stoja napravila, međutim, daleko veću je nanela tuđem automobilu nego svom, kom je samo oštetila farbu.

- Udes se dogodio kod jednog kioska brze hrane kada je pevačica sa istog preuzela spremljene obroke i krenula da se vrati kući na Bežanijsku kosu. Ispalo je da je Stoji bilo bitnije da pojede pljeskavicu nego da sačeka vlasnika automobila ili da mu makar ostavi poruku sa brojem telefona, kako bi se naknadno dogovorili oko načina na koji će ona da mu nadoknadi štetu. Kad je udarila citroen, on se zatresao i videlo se da nije bilo u pitanju baš neozbiljno čukanje - ispričali su u "Paparaco lovu", čiji su reporteri nastavili da do kraja isprate Stojin slučaj, te su zabeležili kako je ubrzo za prekršaj odgovarala pred policijom.

 Ne baš spretna za volanom, folkerka je, idući u rikverc, odvalila branik na kolima jedne gospođe

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

- Posle nekog vremena, na poziv policije, Stoja se vratila na mesto sudara, gde je sačekala i vlasnica automobila sa policijom, koja je sagledala čitavu situaciju. Stoja je podvrgnuta alko-testu i za kratko vreme se usaglasila sa ženom kojoj je napravila štetu, da će joj sve nadoknaditi, te da će citroen biti popravljen o trošku pevačice - otkrili su očevici događaja koji napominju da je, zahvaljujući prepoznatljivosti Novakovićeve, brzo utvrđeno da je ona udarila parkirani automobil.

Foto: instagram.com/stojainstitucija

Stoja se ozbiljno zapustila u karantinu

Tokom karantina popularna pevačica nije mnogo vodila računa o fizičkom izgledu, pa je po izlasku iz izolacije naišla na kritike javnosti jer je gojazna i zapuštena.

Osim sa viškom kilograma, Stoja je u spoljnji svet iz komfora izašla bez trunke šminke i bez frizure, u katastrofalnoj odevnoj kombinaciji, budući da je uz crni donji deo trenerke sa uzdužnim roze linijama obukla kratku majicu zavrnutih rukava, koja je otkrivala višak kilograma, posebno u predelu stomaka. A ceo stajling je upotpunila belim čizmicama.

Ubrzo je, verovatno, dobila poziv da se vrati na lice mesta, što je i učinila. Sa njom je pošao i suprug Igor, a tamo ju je sačekala vlasnica automobila koji je udarila, kao i pripadnici saobraćajne policije, koji su napravili uviđaj. Ispoštovana je cela procedura, pa su pevačicu čak i podvrgli alko-testu, a nakon što je popunila svu neophodnu papirologiju, vratila se kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading