(FOTO) Ne zanima je estrada! Ćerka Saše Popovića se nikad ne pojavljuje u javnosti, a evo kako ova lepotica izgleda i čime se bavi!

Autor: Blic

Zabava

21.05.2020

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović decenijama je u poslu kojim se i dan danas bavi, a dok se o njegovom poslovnom životu gotovo sve zna, čelnik "Granda" privatni život čuva daleko od očiju javnosti. On i njegova supruga sa javnošću dele tek toliko da javnost povremeno sazna neku pikanteriju iz bračne zajednice.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Međutim, o ćerki Aleksandri Saša Popović gotovo nikada ne govori. Ono što se zna jeste da Aleksandra ima 21 godinu, a uopšte je ne interesuje šou-biznis, kojim se bave njeni roditelji.

Ona nije kao mnoge druge devojke, a to dokazuje i podatak da 18. rođendan nije želela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša samo jednom pričao.

Foto: youtube.com/printscreen

- Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče - rekao je tada Saša.

Popović je prihvatio i Suzaninog sina Danijela kao svoje dete. On je završio studije tonske režije u Sloveniji i već godinama radi u „Grandu“.

Popović i Suzana su presrećni zbog činjenice da deca žele da ostanu u Srbiji, te da su izrazili želju da jednog dana žive blizu njih na Bežanijskoj kosi. Koliko je ne interesuje popularnost govori i činjenica da se nigde ne pojavljuje sa roditeljima, a u medijima postoji svega nekoliko njenih fotki.

 - Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima svoju najbolju drugaricu Kaću i jedan lep privatan život, za koji uvek kaže da želi takav i da ostane - kazao je Saša za "Blic" jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

21.05.2020 11:59

Možda je pametnica ali lepotica nije.