Rasta: Ja sam najmekaniji roditelj na svetu!

Autor: M. V.

Zabava

21.05.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta progovorio je o odnosu sa ćerkom Tarom, koju obožava, a sa kojom je dosta vremena provodio tokom pandemije koronavirusa. On je otkrio da je u tim danima upoznao svoju nežnu stranu, koju rado pokazuje mezimici, ali i napomenuo da mu puno znači što i Ana smatra da je on odličan otac iako su rastavljeni.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rasta

- Na početku mi je bilo nezamislivo da budem celu nedelju sa detetom. Mnogo stvari sam otkrio o sebi, ali i o Tari, dete se iz dana u dan menja, a ja sam prosto bio tu i mogao sam sve to da vidim, sve mi je to značilo. Saznao sam da sam najmekaniji roditelj ikada. Shvatio sam da imam problem da kažem "ne", ali smo sada izgradili taj odnos da imamo dogovor.

Ana Nikolić rekla je da je njen bivši muž sjajan otac i jedini muškarac kog je zaista volela, a ova izjava raznežila je repera.

- Pa, drago mi je da je tako. Ja to znam, meni je to više puta rekla, ali lepo je što je to izjavila. Znači mi to, pogotovu kod nas dvoje koji se bavimo javnim svetom.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta
Ana i Rasta nekada

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading