(FOTO) Velika promena! Ova pevačica biće član žirija Zvezda Granda?! Opasnija je od Karleuše, odmah je Saši Popoviću poručila ovo!

Autor:

Zabava

19.05.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Slavica Ćukteraš učestvovala je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2013. godine i bila je deo ekipe koju su činili Bane Mojićević, Tanja Savić, Stevan Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić.

RepublikaFoto: Promo

Slavica je jedan period napravila pauzu u karijeri kako bi se posvetila trudnoći i detetu, a sada je priznala da je ovo takmičenje potpuno promenilo njen život i da je ponosna na ono što su ona i njena ekipa napravili.

- To takmičenje je meni promenilo život u svakom smislu te reči, a popularnost koju sam dobila uživam i danas, iako sam napravila pauzu kako bih se posvetila porodici. Drugačije je vreme bilo kada se moja ekipa takmičila, mi smo bili pioniri u svemu tome i niko ne može da kaže da nismo napravili revoluciju - kaže Slavica.

RepublikaFoto: e-stock/A. NALBANTJAN
Slavica Ćukteraš

Iako je bila deo ovog takmičenja pre 17 godina, Slavica je nastavila da prati Zvezde Granda i priznala nam je da bi volela da se nađe u ulozi člana žirija.

- Sad je to nešto potpuno drugačije nego te 2003. godine kada smo se mi pojavili, ali činjenica je da takmičenje uživa veliku popularnost i ljudi rado gledaju. Ispratila sam neke emisije, videla sam da je bilo gostujućih članova žirija i, iskreno, mislim da bih se u tome dobro snašla, ja bih sve svoje kandidate postrojila. Sigurna sam da bi se neko od njih našao u samom finalu! Znam da je sada promenjeno mnogo toga zbog koronavirusa, ali ako i sledeće sezone budu imali gostujuće članove žirija, spremna sam da zasijam! Popoviću, čujemo se - našalila se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading