(VIDEO) Šokirala!! Kaća Grujić progovorila o udaji, evo kada će se to desiti!

Autor: Pink.rs

Zabava

18.05.2020

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Katarina Grujić gostovala je danas u “Novom jutru” na televiziji Pink, a osim što je promovisala svoje pesme koje već svi obožavaju, “Muška kurva” i “Tuđa”, ona je pričala o tome kako je provela vreme tokom trajanja vanrednog stanja, kakve planove ima za budućnost i priznala da li planira udaju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kaća Grujić

Kada je o vanrednom stanju reč, pevačica je priznala da nije paničila i da je ovo nešto što je možda svima nama trebalo da se desi da bismo shvatili šta je važno. Pored toga, Kaća je priznala da je svakog dana kuvala za svoju porodicu i za sebe.

- Ja nisam tip koji paniči, ali sam svesna svega što se dešava i poštovala sam svaku meru i svaki zakon koji je donet. Zašto bih ja ugrožavala sebe, svoju porodicu, svoju baku, koja 87 godina puni. Nisam paničila, naravno da sam se čuvala, za vreme policijskog časa sam bila kući, čak i kad je ukinuto vanredno stanje, nije mi trebalo da izlazimo, ručkovi, večere, pića, nekako sam se malo distancirala od svega toga i i dalje se pazim. Mislim da je ovo falilo i da je ljudima trebalo da shvate koje su prave vrednosti u životu i da se malo posvete sebi i svojoj porodici” rekla je ona i dodala:

- Kuvala sam svaki dan i za sebe i svoju porodicu, sa bakom sam učila odmalena, pa stalno to radim. I dalje sam na posebnom režimu ishrane, ali svašta nešto volim, doneću vam, recimo, jednom, punjene tikvice”, ispričala je pevačica kroz smeh.

Kada je reč o daljim planovima, Kaća je otkrila da će kroz mesec dana predstaviti novu pesmu i da na albumu vredno radi.

- Ja sam jednu pesmu napravila pre karantina, modernijeg zvuka, to je gotovo, ali je odloženo snimanje spota jer treba da bude preko 50 ljudi na snimanju, tako da sad kad se sve ovo završi, mi ćemo to da realizujemo. Posle toga pripremam album, već duži neki period, a kad se bude sve sklopilo, ja ću ga promovisati. Prvi album “Jača doza mene” je prošao odlično, a trudiću se da ga ovim nadmašim”, iskrena je bila pevačica.

Pesma “Muška kurva” privukla je veliku pažnju, kao i spot za nju, a Kaća se našalila da takvih muškaraca ima svuda, ali da sada ume da ih prepozna.

- Što se tiče spota za “Mušku kurvu”, nismo mi to dugo radili, Miomir Milić, moj najbolji prijatelj, radio je spot, a najbolje je kada se poklope energije, tada je sve savršeno. Mislim da su muške kurve na svakom koraku, ali teško ih je prepoznati (smeh). Mada sam progledala lepo – kroz smeh je rekla pevačica.

Na samom kraju razgovora, Kaća je progovorila i o udaji, te priznala da, iako bi je svaka majka poželela za snajku, ona ne planira da stane na ludi kamen.

- Baka je ponosna, mislim da svaki put kad me gleda ona zaplače. Pa jesam pokupila sve recepte od nje, da vam kažem, svako bi me poželelo za snajku (smeh). Nemojte da me pitate za udaju, to nije rešeno. Ne planiraju se te stvari, sad je na prvom mestu karijera, pa ćemo videti”, zaključila je Kaća kroz smeh.

Njeno gostovanje možete pogledati u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading